De kamervraag
Image default
Dienstverlening

Een omsnoeringsmachine is onmisbaar als u regelmatig pakketten verstuurt

Verstuurt u regelmatig pakketten aan klanten, dan is een omsnoeringsmachine een onmisbaar hulpmiddel in uw magazijn. Met zo’n handige machine zorgt u ervoor dat dozen stevig worden gesloten en is de kans op schade tijdens het transport meteen een flink stuk kleiner. U kunt de doos eerst dichtplakken, en vervolgens van een stevige band voorzien. De vervoerder kan deze band gebruiken om de doos aan op te tillen mits deze niet te zwaar is. De klant knipt of snijdt de band eenvoudig door om de doos te openen. De inhoud kunt u natuurlijk extra beschermen door de doos op te vullen met speciaal hiervoor bedoel materiaal.

Een omsnoeringsmachine is eenvoudig te bedienen

De bediening van een omsnoeringsmachine is heel eenvoudig. U plaatst de doos, voert de band door de geleider en schakelt de machine in. De band wordt om de doos gesnoerd en direct vast gelast. U kunt zelf instellen hoe strak de band moet zitten. De meeste machines zijn geschikt voor verschillende maten banden, zodat u hierin desgewenst kunt variëren. De machines zijn verrijdbaar en dus gemakkelijk te plaatsen waar u wilt. Bij diverse modellen krijgt u gratis rollen band, zodat u direct aan de slag kunt. U kunt in sommige gevallen zelfs het dichtplakken van de doos achterwege laten. Dit maakt het voor de ontvanger ook een stuk makkelijker om het pakket te openen na ontvangst.

Het gemak van een omsnoeringsmachine ook voor uw bedrijf

Wilt u ook kunnen profiteren van de voordelen van een omsnoeringsmachine? U kunt er nu direct één bestellen bij Fixpack Verpakkingstechniek. U kunt kiezen uit verschillende modellen. Weet u niet goed welke machine voor uw bedrijf de beste keuze is? Vraag dan vrijblijvend advies aan de deskundige en ervaren klantenservice. Het bedrijf heeft ook een eigen technische dienst, hoewel deze machines doorgaans maar weinig onderhoud vragen omdat er geen ketting of v-snaar is aangebracht die moet worden vervangen of gesmeerd op regelmatige basis.