De kamervraag
Image default
Bedrijven

Met behulp van regeltechniek wordt uw werkklimaat optimaal

Door gebruik te maken van gespecialiseerde medewerkers die zijn geschoold in regeltechniek, kunt u onder andere het klimaat op kantoor optimaliseren. Een goede temperatuur is belangrijk, maar ook de luchtvochtigheid moet in orde zijn. Als de lucht in een kantoor te droog is kan dit gezondheidsproblemen geven. Bijvoorbeeld mensen met contactlenzen, die last krijgen van droge ogen en daardoor problemen krijgen met zien. U kunt dit oplossen door planten in de kantoorruimtes te plaatsen of de luchtvochtigheid mechanisch te laten regelen. Maar deze goed afstellen is dan wel van belang. Als het te koud is in een kantoor of het tocht er dan kunnen mensen daar ziek van worden. En zieke medewerkers kosten geld, zoals u als ondernemer zult weten.

Zo belangrijk is regeltechniek in uw bedrijf

Wist u dat meet- en regeltechniek van groot belang zijn voor uw bedrijf? En dat u er niet bent met een keer een deskundige laten langskomen, maar dat dit een terugkerend punt op de agenda moet zijn? U dient als werkgever te zorgen voor een gezond bedrijf waar uw personeel kan werken zonder risico’s te lopen. Daarom is het belangrijk dat u een deskundige op het gebied van regeltechniek met enige regelmaat, maar minstens eens per keer jaar een rondgang laat doen om bepaalde zaken te controleren. Als u zo’n medewerker zelf in dienst heeft dan moet hij of zij natuurlijk kunnen beschikken over de juiste apparatuur. De luchtvochtigheid kan bijvoorbeeld zonder dat u dit direct merkt te hoog of te laag zijn. Wellicht kan hier op eenvoudige wijze iets aan gedaan worden. Uw deskundige kan u hierover adviseren.

Waar koop ik de meest betrouwbare apparatuur voor regeltechniek?

Als u op zoek bent naar een deskundig bedrijf op het gebied van regeltechniek dan kunt u een beroep doen op Velek. Dit bedrijf heeft ruime ervaring met het leveren van apparatuur voor de meet- en regeltechniek voor de airconditioning, temperatuur of luchtvochtigheid. U kunt met een gerust hart een beroep op hen doen. U vindt de contactgegevens op de website en het apparatuur bestelt u direct online.

https://velek.be