Wilt u een beursstand huren voor een evenement of beurs? Een passende stand is het visitekaartje van uw bedrijf of organisatie, en daarom is het van belang dat uw stand er goed uitziet. Een professionele uitstraling en een herkenbare stijl zijn van grote invloed op een succesvolle beurservaring. De ideale stand is opvallend, onderscheidend en efficiënt ingedeeld en zorgt ervoor dat uw dienst, uw merk of uw product direct herkenbaar is. En dat kunt u allemaal uitbesteden, zodat u tijd over houdt voor uw klanten.

De ideale beurstand huren

Een voorbeeld van een bedrijf dat met u de ideale stand ontwerpt, is Outstand. Samen met een team van ervaren ontwerpers gaat u brainstormen over hoe uw stand eruit moet komen zien. Vanzelfsprekend worden hierbij zaken als afmetingen, inrichting, meubilair, verlichting, kleuren, een eventuele huisstijl en uiteraard de vormgeving in het algemeen met u doorgenomen. Aan de hand daarvan wordt een concept ontwerp gemaakt, waar u nog veranderingen in aan kunt brengen. Een 3D model van uw stand maakt het geheel inzichtelijk, en na een ‘go’ van uw kant wordt de stand in elkaar gezet en op locatie voor u opgebouwd. Doordat het bedrijf slim gebruik maakt van herbruikbare onderdelen is er bijzonder veel mogelijk. En het mooie is dat u de beursstand kunt huren. U heeft er dus verder geen omkijken naar.

Uw eigen stand upgraden

Heeft u al een stand, maar voldoet die niet helemaal meer? Ook onderdelen huren is mogelijk. Zo heeft u in een handomdraai een geüpgradede beursstand. Nieuwe verlichting geeft uw stand een totaal andere uitstraling. Met nieuwe aankleding of meubilair heeft u nét weer even een andere uitstraling, en met bijvoorbeeld beeldschermen wordt het makkelijker uw product onder de aandacht te brengen. Zelf voor een uitbouw kunt u onderdelen huren. Geen gek idee, dat huren.

https://outstand.nl