De kamervraag
Image default
Dienstverlening

Cadeau afscheid collega

Binnenkort heb ik helaas een afscheid collega en daarvoor heb ik een heel leuk afscheidscadeau bij Jilster gevonden. Graag leg ik daar in dit artikel meer over uit. En natuurlijk wat mijn collega daarvan vond. Heb jij weleens te maken gehad met dat je afscheid moet nemen van een collega die je heel goed mocht? En dat je daarvoor een afscheidscadeau moest bedenken? Dan hoor ik graag wat jij hebt gemaakt / gekocht voor hem of haar.

Afscheid collega

Ik ben gaan Googelen op afscheid collega omdat dit voor mij de eerste keer is dat ik daarvoor een cadeau zoek. En zodoende kwam ik al snel de website van Jilster tegen. Daar zag ik een super leuk idee! Namelijk zelf een tijdschrift maken en ontwerpen. En ik zag al een aantal voorbeelden die er hartstikke leuk uitzagen. Er stonden allerlei foto’s in van de collega om wie het ging. En dan zowel van op het werk als uit de vrije tijd. Er was er ook een die op iedere pagina een collega aan het woord liet van die afdeling. Zodoende krijg je dus een mooi tijdschrift met leuke verhalen en anekdotes die in ieder geval voorlopig niet meer worden vergeten. Ook waren de recensies allemaal heel erg positief! Daarom besloot ik dan ook om zelf ook te gaan starten met zo’n magazine.

Tijdschrift maken

Maar voordat ik begon met het ontwerpen en maken van het tijdschrift, heb ik aan collega’s gevraagd of dat zij ook een bijdrage eraan wilden leveren. En iedereen raakte daar direct enthousiast over en vonden het allemaal een heel leuk idee! Zodoende ben ik daaraan begonnen en heb ik alle collega’s, van de afdeling waar zij binnenkort weg zal gaan, een uitnodiging gestuurd om een stukje in te sturen.

Uiteindelijk is het hartstikke mooi geworden. En kan ik dit cadeau voor afscheid collega zeker van harte aanbevelen.