De kamervraag
Image default
Eten en drinken

Catering als besparing op uw feest

We komen er allemaal (gelukkig) wel eens voor te staan: het organiseren van een feest. Een feestlocatie uitzoeken en de horeca daar laten verzorgen is niet voor iedereen weggelegd. Soms moeten we wat rustiger aan doen en proberen er geen enorme bedragen aan te besteden. Kan dat? Ja, dat kan zeker! Hier krijgt u enkele tips om een mooi feest te bouwen die goed en strak geregeld is zonder dat u dat direct een vermogen hoeft te kosten. Dit alles is goed mogelijk bij catering nijmegen de specialist uit deze omgeving.

Locatie en materialen

De eerste besparing zit hem in de locatie. Is er misschien ruimte in uw tuin? Uw huis of uw bedrijf? Dan heeft u de eerste klap al gemaakt. Tweede besparing zit hem in alle materialen die u nodig heeft. Kopjes, glazen, stoelen. Vaak is dit niet voldoende aanwezig. Bovendien beschikt u waarschijnlijk niet over een keuken of een keuken die groot genoeg is om alle hapjes e.d. in klaar te maken. Beide zaken kunt u doorstrepen als u een cateraar in de armen neemt. Deze kan uw hapjes en drankjes verzorgen en beschikt over genoeg borden, bestek e.d. Ook kunnen zij vaak zorgen voor statafels, stoelen en andere materialen.

Prijzen van catering

U kunt de prijzen van de catering nijmegen zelf in de hand houden door goed te kijken naar de mogelijkheden die een cateraar biedt. Een goede cateraar heeft arrangementen in verschillende prijsklassen. Soms hoeft de verzorging van hapjes niet overdadig te zijn, maar zijn enkele, smakelijke gerechtjes al genoeg. Wat betreft de drank kunt u deze het beste zelf inslaan. Dat is altijd goedkoper dan dit over te laten aan de cateraar. Bij een goede slijterij kunt u ook vaak biertapjes regelen. Ook dit is goedkoper dan flesjes bier en het geeft uw bijeenkomst een gezellig tintje, want er zijn altijd wel heren die de tap voor u willen bedienen!

http://www.wellingcatering.nl