De ontwikkelingen op het gebied van elektrotechniek gaan hard en de totaalinstallateur is hiervan altijd op de hoogte. In sommige gevallen is het verstandig een bepaalde installatie te laten vervangen, omdat de nieuwere versie veel zuiniger in gebruik is. Dit is bijvoorbeeld het geval met LED verlichting. Beheert u een groot bedrijfspand, dan kan het toepassen van LED verlichting veel schelen op de energiekosten. Daarnaast kunt u het gebruik van zonnepanelen overwegen. Hiermee vangt u de overgebleven energiekosten op en daarbij zijn zonnepanelen een rendabele investering van uw geld. Jaarlijks kunnen zonnepanelen namelijk wel een rendement van 9-12% geven.

De totaalinstallateur voor al uw duurzame toepassingen

Een installatiebedrijf wat deze toepassingen voor u kan regelen is MRO Elektrotechniek. Zij zijn gespecialiseerd in duurzame energie en kunnen professioneel de installatie van zonnepanelen of LED verlichting voor u regelen. Daarnaast kunt u bij deze totaalinstallateur terecht voor milieuvriendelijke oplaadpunten voor elektrische auto’s. Nu het elektrisch rijden zo in opkomst is, kunt u er als bedrijf niet onderuit om enkele laadpalen op uw parkeerplaats te hebben staan. Naast deze installaties op het gebied van duurzame energie kunt u natuurlijk ook voor andere werkzaamheden terecht bij MRO Elektrotechniek. Bijvoorbeeld voor werkzaamheden aan sanitair of klimaatbeheersing.

Ontdek de diverse mogelijkheden van de totaalinstallateur

Werkzaamheden aan sanitair of klimaatbeheersing hebben vaak een overlap met het werk in de elektrotechniek. Daarom heeft MRO Elektrotechniek zich ook op deze gebieden gespecialiseerd. Daardoor kunnen zij ook op dit vlak alles voor u regelen en installeren. Hierbij kunt u denken aan systemen voor klimaatbeheersing zoals warmte terug winning, mechanische ventilatie of warmtepomp systemen. Op het gebied van sanitair gaat dit om cv-installaties, ventilatie of rioolwerkzaamheden. Daarnaast kunt u bij de totaalinstallateur natuurlijk terecht voor de reguliere elektrotechnische installaties, zoals camerasystemen, toegangscontrolesystemen, inbraakbeveiliging of verlichtingsoplossingen. Voor een volledig overzicht kunt u terecht op de website of contact opnemen via het contactformulier of telefoon.

https://www.mro-elektrotechniek.nl/