De kamervraag
Image default
Bedrijven

Zwemparadijs

De zomer staat om de hoek en iedereen zoekt het koude water op. Helemaal perfect zou een zwembad in je eigen tuin zijn. In Nederland is het hebben van een zwembad iets ongewoons. Hier is het eigenlijk ook niet nodig omdat het hier vaker koud, dan warm is. Als je budget dit kan veroorloven zou dit wel een goede investering kunnen zijn. In de winterdagen is het alleen wel nodig om een goede zwembadfolie aan te schaffen, zo blijft het zwembad nog goed intact op lange termijn. Zonder een zwembadfolie maak je meer kans op een lek in zwembad. Het repareren kost ook geld, dus het is beter om het zwembad goed te onderhouden.  

Er is niks mis met de openbare zwembaden. Nederland heeft een brede scala aan zwembaden waar je naartoe kan gaan met jongere kinderen. Vooral zwembaden met glijbanen staan hoog op het lijstje. Een van de leukste en bekendste zwemparadijs is de Tikibad van Duinrell. Hier zijn de snelste en beste glijbanen. Daarnaast heb je een golfslagbad en een buitenzwembad. Voordat je naar het Tikibad gaat kan je zelfs nog het park in. Juist voor de ultieme zwembeleving voor kinderen is een zwemparadijs de beste optie. Zorg er wel voor dat de kinderen al zelfstandig zijn omdat een zwembadparadijs vaak groot is. Voor de romantische stelletjes zijn er ook tropische zwembaden met een stoombad en sauna.  

Daarnaast zijn er ook reguliere zwembaden waar je rustig kan genieten. In je vrije tijd kan je hier dan ook gewoon baantjes trekken. Basisschoolkinderen kregen in Nederland verplicht zwemlessen in deze zwembaden. Helaas wordt hier steeds meer op bezuinigt, terwijl schoolzwemmen wel een belangrijk onderdeel is binnen de opvoeding. Maar dat is voor een andere keer. Het water is onmisbaar in de hete zomerdagen, alleen nog een ijsje erbij en je zomer is compleet! 

http://www.zwembadfolie.nl/