De kamervraag
Image default
Bedrijven

Zo fout maar toch leuk

Kerst komt er weer aan en dat betekent ook alle leuke familie en vriendenfeesten rondom deze tijd. Naast dat rond deze tijd het gehele huis versierd is met kerst artikelen komt er ook nog eten en rare trends bij kijken. Een van deze rare trends is het dragen van de meest foute kersttruien. Deze gekke trend wordt vooral gedaan onder jongeren op feesten en partijen.

Vroeger wanneer de moeder nog een kersttrui voor haar kinderen breide en vervolgens haar kinderen op droeg verplicht te dragen hadden alle jongeren een hekel er aan. Maar tegenwoordig is dat dus allemaal anders. De meest gekke en lelijke kersttrui is nu ook de meest gave en coole trui om te dragen rond kerst. Er worden zelfs wedstrijden gehouden tijdens feesten om te kijken wie de meest lelijke of aparte kersttrui kan vinden en dragen. Op deze trend spelen veel bedrijven dan ook in, elk jaar proberen zij weer nieuwe en nog gekkere kersttruien te ontwerpen. En om het allemaal nog gekker te maken bieden bedrijven die deze kersttruien verkopen ook een custom kersttrui aan. Dit houd in dat de klant zelf zijn eigen kersttrui kan samenstellen. Dit is enorm slim, omdat klanten op deze manier hun eigen creatieve ontwerpen of boodschap op de trui kunnen plaatsen. Dit maakt de kersttrui nog specialer en vooral leuker.

Naast dat het bij de kersttrui er om gaat hoe gek en leuk die er uit ziet gaat het natuurlijk nog steeds om kleding. Het voornaamste doel van de trui is dan ook de mensen warm houden tijdens de koude temperaturen rond kerst, al gaat het de meeste mensen meer om het ontwerp van de trui. De trend van deze foute kersttrui is dus naast dat het ontzettend leuk is ook nog is enorm bruikbaar om aan te trekken met de koude temperaturen.

http://www.uglyxmas.nl/nl_nl/

Gerelateerde artikelen

Industriƫle slaapkamer

Recherche bureau

Veranda ideeƫn