De kamervraag
Image default
Entertainment

Speel onze escape game, inclusief muziek en performers!

Zijn je vrienden en jij woonachtig in omgeving Amsterdam en zoeken jullie naar een leuke activiteit voor een dagje uit? Of wil je met je collega’s eens op stap en ben je daarom op zoek naar een gezellig bedrijfsuitje? Wil je graag eens een escape room in Amsterdam proberen? Met de escape game van Laboratory of Man geniet je gegarandeerd van een geweldige dag. Wij doen het namelijk anders dan andere escape rooms, door je een volledige ervaring te beloven. Het spel begint zodra jij geboekt hebt. Gewoon bij jou thuis, in de kamer waar je nu zit. Door de escape game van Laboratory of Man te spelen stap je namelijk in een verhaal waarin je zelf de hoofdpersoon bent. Gedurende een complete ervaring, inclusief muziek en performance van acteurs en performers, ga jij met je groep op zoek naar de antwoorden op raadsels. Durven jullie het aan?

Meer weten over onze escape game in Amsterdam? Of wil je graag direct boeken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie, of bezoek onze website!

Escape room: ’The Secret of Mondays’

Laboratory of Man heeft twee verschillende escape rooms. De eerste heet ‘The Secret of Mondays’. In deze escape room te Amsterdam stap je met een groepje van 3 tot 7 personen het oude huis van de zelfingenomen psychiater Robert Mondays in. Hij heeft vele jaren getracht zijn criminele daden voor de wereld te verbergen. Gedurende 90 minuten dienen jullie te ontrafelen wie de bewoners van het huis waren en welke informatie door Robert voor de buitenwereld verborgen werd. Een spannend spel die jouw vermogen op met paranoia om te gaan op de proef stelt! Deze escape game is een intense ervaring, met muziek, dansscenes en performance acts. Blijf goed opletten, want wie weet schuilen de antwoorden op raadsels in de optredens. Deze escape room is op locatie te boeken, zoals verjaardagen of festivals.

Escape room: ’The Narcissist’

De andere escape room in Amsterdam is genaamd ‘The Narcissist’. In deze escape game staat het thema van een narcistische persoonlijkheid centraal. Deze persoonlijkheid zie je tegenwoordig vaak bij rijke zakenlui en politici. Kunnen ze daar eigenlijk wel wat aan doen? Hoe zou jij een wereld waarin je alle macht en vrijheid hebt ervaren? Zou het jou dan lukken om op het rechte pad te blijven? Ontdek de antwoorden op deze vragen met de escape game van Laboratory of Man. Misschien schuilt er ook wel iets van narcisme in jou! Ook deze escape game kun je op locatie boeken.

Boek vandaag nog!

Ben je geïnteresseerd in de escape game van Laboratory of Man? Zie je een dagje uit in ‘The Narcissist’ of ‘The Secret of Mondays’ kamer wel zitten? Bezoek dan onze website voor meer informatie, of neem contact met ons op! Je kunt direct boeken of eerst om een vrijblijvende offerte vragen. De escape game kun je ook samen met de volle tour boeken. In dat geval sluit je de dag af met een gezellig etentje in het vegetarische restaurant waar we mee samenwerken. Lekker om achteraf nog even over de escape room in Amsterdam bij te praten!

http://escapelaboratory.com/