Waar neem ik hosting af

Dat is de vraag die ik mijzelf voor het eerst zeven jaar geleden gesteld heb. Mijn eerste vragen waren, hoe krijg ik mijn site online en toen ik dat uitgevogeld had, rees al gauw de vraag op bij welke hosting provider ik mijn domeinen wilde neerzetten. Mijn voornaamste zorg in die tijd was dat ik graag en zo snel mogelijk mijn website online wilde hebben. Qua kosten maakte het mij niet zo heel veel uit, al vond ik het toen toch wel aardig duur. Hosting is namelijk wel een vaste kostenpost waar je rekening mee moet houden. Ik kies eigenlijk altijd voor betaling per jaar, zo hoef ik er niet iedere maand aan te denken en ben ik voor het hele jaar voorzien.

 

Te veel betalen

Toentertijd betaalde ik zo rond de 100 euro per jaar. Nu vind ik dit natuurlijk absurd, want dat is gewoon een bizar hoog bedrag. Mijn sites zijn over het algemeen klein, er staat voornamelijk veel geschreven content op en verder hebben ze aardig wat bezoekers. Voor hen wil ik dat mijn site snel is, maar daarvoor hoef je echt niet een absurd groot pakket voor aan te schaffen.

Om niet teveel te betalen ben in uiteindelijk bij Indugas webhosting terecht gekomen. Dit is een vrij nieuwe hosting, enorm snel en zeer goedkoop. De goedkoopste eigenlijk die ik tot nu toe gevonden heb. Boven deze punten zijn ze ook nog eens heel behulpzaam. Het team dat erachter zit is volgens mij jong, dynamisch en zeer gemotiveerd. Dat vind ik een groot pluspunt, want zelf kan ik mij daar ook heel erg in vinden.

 

Indien je meer over dit onderwerp wilt weten, dan raad ik aan om eens bij hen een bezoekje te gaan nemen. Voor goedkope webhosting en vooral ook zeer goede webhosting, zit je daar als gebakken.

 

http://www.indugas.nl/web-hosting