De kamervraag
Image default
Woning en Tuin

Gietvloeren, ideaal voor elk interieur

Wanneer u aan een gietvloer denkt, dan denkt u waarschijnlijk niet direct aan een vloer voor in huis. Misschien bent u zelfs al wel bekend met de toepassingen van gietvloeren en ziet u alleen de link nog niet met uw eigen interieur. Toch is een gietvloer eigenlijk ideaal voor elk interieur.

Mogelijkheden

Een gietvloer in de woonkamer, badkamer of keuken? Het behoort tot de mogelijkheden! Wellicht verrast dat u een gietvloer kunt toepassen in een of al deze ruimtes? Gietvloeren komen in iedere ruimte tot hun recht. Een aantal redenen hiervoor zijn de kwaliteit en de waterdichte en hygiënische aspecten van de vloersoort.

 

Gietvloeren worden gemaakt van polyurethaan of van epoxy. Epoxy wordt eigenlijk alleen gebruikt in de industrie. Dat komt doordat het materiaal bestand is tegen allerlei zuren en ook hygiënisch iets beter scoort. Polyurethaan is het materiaal dat u gebruikt wanneer u de gietvloer in huis toepast. PU is elastisch, verend en in vrijwel elke RAL-kleur beschikbaar. Zo kunt u dus voor iedere ruimte de vloer en kleur kiezen die het beste bij uw interieur én uw wensen past!

Gietvloer zelf leggen of laten leggen?

Een gietvloer kan eenvoudig over een bestaande vloer worden aangelegd. Het maakt hierbij niet uit of u een betonnen vloer of houten vloer hebt. Als u zelf handig bent dan kunt u het plaatsen van de gietvloer zelf doen, maar als u wilt dat het perfect gebeurt dan is aanleggen door een professional raadzaam. Een gietvloer is waterdicht en naadloos voor een strak en egaal effect met alle voordelen van dien. En door de veelzijdigheid in kleur kunt u de vloer ook nog eens naadloos aansluiten op uw interieur.

http://www.gietvloer.biz

Gerelateerde artikelen

Bestel vloertegels goedkoop.

Welke voordeur kies jij?

Ideeën om aan de slag te gaan als beginnende vastgoedbelegger