De kamervraag
Image default
Bedrijven

Meubel transformatie!

Uw persoonlijke smaak

Als u rondkijkt in uw huis zou u veel moeten terugzien van uw persoonlijkheid. De meubels en accessoires die u door de jaren heeft verzameld zouden in principe een reflectie moeten zijn van wie u bent en waar u van houdt. Dat komt mede doordat u natuurlijk uw huis inricht op de manier waarop u uw prettig voelt.

 

Meubel budget?

Ondanks dat u elke dag in uw leefomgeving thuis doorbrengt is het iets waar we relatief weinig geld aan uitgeven. Als u het vergelijkt met het aanschaffen van nieuwe kleren geven mensen in verhouding veel meer geld uit aan kleding dan aan de meubels in het huis. Zo gebruikt u een bed misschien wel minimaal 10 jaar. Sommige meubels neemt u misschien wel nooit afscheid van en houdt u uw hele leven bij u. Vaak is de aanschaf van dergelijke meubels gezien als een last, maar daarentegen maken we er wel veel gebruik van.

 

Toe aan verandering?

Voor mensen die vaak toe aan verandering zijn kunnen meubels nogal een probleem vormen. Ondanks dat goedkope meubelzaken zoals Ikea de mogelijkheid bieden om voordelig uw huis in te richten, blijft het een dure hobby om uw huis om ze zoveel tijd om te toveren tot iets moois. Een vloer of een keuken is niet iets wat makkelijk te vervangen is, maar dit bepaalt vaak in grote lijnen wel de sfeer in huis.

 

De oplossing

Wat u wel kunt doen is uw bestaande meubels een nieuw leven te geven is creatief aan de slag gaan met wat u al heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld een leren stoel verven door leerverf te gebruiken. Hierdoor kunt u uw oude stoel een nieuw en fris uiterlijk geven. Niet alleen banken maar ook stoelen van bijvoorbeeld suède kunt u een ander kleurtje geven. Dat kunt u doen met behulp van speciale suede verf, speciaal gemaakt voor het een gevoelig oppervlak.

 

https://www.leerverfshop.nl/