De kamervraag
Image default
Mode en Kleding

De mythe van kleurtypes en kleuranalyses

Wil jij jouw kleurtype ontdekken?

Om te ontdekken wel kleurtype jij bent, is het alvast belangrijk om te weten dat we vier kleurtypen onderscheiden, namelijk;

  • Wintertype
  • Zomertype
  • Herfsttype
  • Lentetype

Het leuke van de verschillenden kleurtypes is dat je aan de hand hiervan voortaan precies weet wat je wel en niet staat qua kleding en dan meer specifiek de kleur van de outfit. Zo kun je dus zorgeloos shoppen zonder bang te hoeven te zijn dat je een miskoop doet. Maar hoe kom je nou erachter welke van de vier kleurtypes je bent. Om één van de vier kleurtypes te ontdekken, is het noodzakelijk om een kleuranalyse te ondergaan.

Kleuranalyse maastricht is een topkeuze

Woon je toevallig in Limburg? Of verder weg, dan nog is het de moeite waard om als je een kleuranalyse wilt laten doen, dit te ondergaan bij Kleuranalyse Maastricht. Ze doen daar op basis een eigentijdse en unieke wijze kleuranalyses, waarbij pigment wordt geëxtrapoleerd. Het mooie van deze methode is, dat je 100% zeker de juiste kleurtypeaanduiding krijgt. Kleuranalyse Maastricht is daarnaast ook nog eens gecertificeerd.  En wat leuk is, ze bieden ook nog eens kleuranalyses in de vorm van workshop aan.

Het adres voor kleuranalyse workshop in Limburg

Wil je jouw kleuranalyse op een andere manier doen, dan wellicht gebruikelijk dan is een kleuranalyse workshop een heel aantrekkelijk keuze. Je doet dan met een aantal deelnemers een analyse, waarbij het resultaat natuurlijk voorop staat. Voor een kleuranalyse workshop in Limburg is kleuranalyse Maastricht een uitstekende leverancier.

http://www.style-by-yvs.nl