De kamervraag
Image default
Bedrijven

Je slot laten maken in Venray

Wanneer je een probleem hebt met je slot kun je daar zelf meestal niks aan doen. Het kan best zijn dat je midden in de nacht opeens buiten je eigen huis staat zonder sleutel of dat er een inbraak is geweest. Bij een inbraak kunnen de sloten flink beschadigen en zijn de sloten niet veilig meer. Er is daarom service van de slotenmaker in Venray. 7 dagen per week en 24 uur per dag. Het maakt dus niet uit hoe laat het is, de slotenmaker in Venray kun je altijd zonder problemen bellen. De slotenmaker doet ook van alles, zo kun je nadat je een inbraak hebt gehad kiezen om een inbraakbeveiliging toe te voegen en je sloten te voorzien van een keurmerk.

 

Inbraakbeveiliging

Je kunt met inbraakbeveiliging je eigendommen beschermen tegen inbrekers. Wanneer je een inbraakbeveiliging wilt dan is er altijd eerst een adviesgesprek met de slotenmaker. De slotenmaker controleert je huidige beveiliging en geeft je vervolgens advies over hoe je je woning zo veilig mogelijk kunt maken. Dit doen ze niet zomaar, dit doen ze aan de hand van het politie keurmerk veilig wonen.

 

Keurmerk

Ook een keurmerk op je sloten kan gedaan worden door de slotenmaker. De sloten worden dan voorzien van een pvkw keurmerk. Dat wil zeggen dat de sloten inbraakbestendig zijn. Een slot met dit keurmerk is zeer lastig open te krijgen en voorkomt dus dat er iemand anders zonder een sleutel binnen kan.

 

Openen

Het kan ook zijn dat je jezelf gewoon hebt buitengesloten. Dan kun je de slotenmaker bellen om het slot van je woning open te maken. Je hebt bijvoorbeeld je sleutel aan de binnenkant van de deur laten steken of je bent de sleutel ergens anders vergeten. Middels gereedschap word je dan geholpen, altijd binnen een half uur. Zo hoef je nooit lang te wachten en kun je snel weer binnen in je huis.

https://slotenmaker112.nl/slotenmaker-venray/