De kamervraag
Image default
Bedrijven

Het stigma rondom het dragen van trainingspakken

Veel mensen vinden het verschrikkelijk om in een trainingspak de deur uit te gaan. Maar waarom is dit nu eigenlijk zo? En wat maakt het uit als je eens in een trainingspak de deur uit rent? Je kent het wel, net wakker in het weekend en even snel ontbijt halen in de supermarkt in je trainingsbroek. Maar als je dan zo de deur uit gaat dan word je letterlijk door 90% van de mensen aangekeken. Waarom is dit dan zo, en wat hebben mensen er zo op tegen als je zo de deur uitgaat?

 

Hieronder een paar tips om jouw joggingsbroek een casual look te geven:

Als je ervan houdt om in een trainingsbroek over straat te gaan dan zijn hier een aantal tips. Zo kun je makkelijker over straat met een joggingsbroek, zie je er beter uit en word je waarschijnlijk ook een stuk minder bekeken door andere mensen als je eens in jouw comfy joggingsbroek over straat gaat.

 

  • Koop een matching set. Er zijn talloze merken die matching joggingspakken verkopen. Haal hier dan je voordeel uit ook een confirm trainingspak is z’n trainingspak dat goed kan matchen en er netjes uitziet als je over straat gaat.
  • Geen matching trainingspak in de kast? Probeer je joggingsbroek dan eens te matchen met een leuke blazer of andere modeaccessoires. Hierdoor geef jij je trainingsbroek een compleet nieuwe en frisse look en krijg je misschien nog complimenten ook nog over je outfit.
  • Als vrouw zijnde is het natuurlijk veel makkelijker om een huispak of trainingsbroek te dragen. Vaak heb je ze in veel vrolijke kleuren en staan ze fantastisch. Ook zien ze er vaak niet uit als een joggingspak en zitten ze heel netjes en figure hugging.  Ideaal dus om in de ochtend in het weekend mee over straat te gaan.
https://konceptstore.nl/collections/confirm