Hoogglans plaatmateriaal

Het uitgebreide machinepark van Van Geenen, biedt op hoog niveau slijpen en hoogglans polijsten van verschillende materialen. Polijsten tot Mirror 8 geeft een hoogwaardige kwaliteit. Beperkingen bestaan niet bij van Geenen. Slijpen en polijsten kan op elk formaat plaatwerk worden uitgevoerd. Oppervlaktefinish wordt op professionele wijze gedaan. Voor elk plaatmateriaal is een oplossing. 

Omdat veel machines onbemand draaien kan er voor gezorgd worden dat het uiteindelijke resultaat aantrekkelijk is geprijsd en uniek is in zijn soort. Een snelle levertijd is ook het gevolg van de geautomatiseerde apparaten. 

Handmatig werken

Er wordt bij van Geenen machinaal maar ook handmatig gepolijst. Dit traditionele en specialistische werk wordt, net als 40 jaat geleden, door vakmensen uitgevoerd. Elke gewenste oppervlaktefinish is mogelijk. Optimalisatie van het proces staat voor hoge kwaliteit. Elk product wordt met de juiste professionaliteit uitgevoerd. Alle artikelen worden schoon en verpakt afgeleverd aan de klant. 

Machinaal werken 

Net als handmatig polijsten en slijpen, heeft dit bedrijf ook machines die modern zijn en met hun tijd zijn mee gegaan. Alle technische snufjes zijn aangebracht om snel een uitmuntende oppervlaktefinish te krijgen. Voor het machinaal slijpen en polijsten zijn een aantal apparaten beschikbaar. Elk formaat hoogglans plaatmateriaal kan gerealiseerd worden. Een hoogglans plaat op maat kan met elke oppervlaktefinish worden bewerkt. Het machinepark is uiterst modern en wordt steeds weer aangepast. De machines die van Geenen in gebruik heeft zijn o.a.: 

  • Langband- en breedband slijpmachines
  • Polijstmachines die onbeperkte diktes kan bewerken
  • Een 5-kops slijpmachine die vele mogelijkheden biedt.
  • Breedbandmachines voor uiteenlopende diktes en snijdelen

 

Hoogglans plaat op maat laten maken en een oppervlaktefinish te realisteren kan op elk gewenst moment uitgevoerd worden. 

Materiaal slijpen

Een aantal Langbandslijpmachines die bij het machinepark van Van Geenen horen, worden gebruikt om afmetingen tot 16.000 x 6.000 mm te bewerken. De dikte van de plaat speelt geen enkele rol. Hoe dikker een plaat is hoe lastiger het is om deze te bewerken. Dit bedrijf heeft echter de nodige ervaring opgedaan in de afgelopen 40 jaar, zij hebben de juiste expertise in huis, om elk plaatmateriaal professioneel aan te pakken. 

Kijk voor de vele mogelijkheden die van Geenen te bieden heeft, op de website.

https://vangeenen.nl/