De kamervraag
Image default
Eten en drinken

Lekkere borrelhapjes in de stijl van amsterdam

Vrijdagmiddag of niet, de vrijdagmiddagborrel gaat er eigenlijk altijd wel in. Maar wat wil iedereen drinken, wie was er nou allergisch voor wat en wie at er ook alweer vegetarisch? Voor je het weet is de ontspannen vrijdagmiddagborrel veranderd in een stressvol evenement. Gelukkig is daar een oplossing voor: de partycatering en borrels van Van de bovenste plank.

Van de bovenste plank heeft verschillende arrangementen. Voor de borrel kan je kiezen tussen een basispakket, pakketten met nét dat beetje extra of een vegetarisch pakket. Bestellen kan al vanaf tien personen en de bestelling wordt in Amsterdam gratis op de locatie bezorgd. Ook over drankjes hoef je je geen zorgen te maken: een drankarrangement bestel je er heel gemakkelijk bij. Dit bevat zowel fris als wijn, bier en champagne. Uiteraard zitten de borrelschaaltjes, messen en lepeltjes en servetten er ook bij inbegrepen. Zorgeloos borrelen dus!

Ook voor party catering ben je bij Van de Bovenste Plank aan het goede adres. Je kan een typisch Amsterdams arrangement bestellen, compleet met biertjes uit Amsterdam. En niet onbelangrijk: de afwas wordt voor je gedaan! Wil je het graag net wat exclusiever? Dan hebben ze een champagne proeverij voor je, met lekkere hapjes en natuurlijk tot in de puntjes verzorgd.

Hoe zorg je ervoor dat al dit lekkers bij jou op locatie bezorgd wordt? Via de website plaats je je bestelling. De bestelling wordt binnen Amsterdam gratis op de locatie bezorgd, maar ook buiten Amsterdam is bezorging mogelijk. Als je een borrel arrangement hebt besteld, hoef je dan alleen nog maar de hapjes op de plankjes te leggen. Bij party catering hoef je eigenlijk helemaal niks te doen, want alles wordt geregeld.

https://www.vandebovensteplank.nl/