De kamervraag
Image default
Bedrijven

Grip op de veiligheid met gedegen toegangscontrole

Wanneer u de toegangscontrole wilt verbeteren of uitbreiden in uw gebouw, kiest u natuurlijk het liefst voor een partij die uitgebreide ervaring heeft. Daarnaast moeten fouten ook uitgesloten zijn in het systeem dat uw veiligheid waarborgt. Op die manier weet u zeker dat niemand op plekken kan komen waar ze geen toestemming voor hebben of op bepaalde tijden bepaalde ruimtes niet kunnen betreden. Met geïntegreerde toegangscontrole van dormakaba kunt u gemakkelijk en veilig toegangsautorisaties toekennen in SAP. Dit bedrijf biedt een systeem aan dat uw onderneming beschermt en tegelijkertijd uw werknemers van een eenvoudige toegangscontrole voorziet. Kiest u ook voor zekerheid?

Uiteenlopende mogelijkheden met het uitgebreide systeem

Hoe u uw dormakaba systeem voor toegangscontrole wilt indelen is aan u. U kunt hierbij denken aan het specificeren op welke dagen en tijden een bepaalde medewerker een ruimte kan betreden. Dit kan ingezet worden op verschillende manieren. Zo kunt u kiezen voor een toegangssysteem dat gebruikmaakt van badges of elektronische kaarten die gebonden zijn aan de identiteit van uw medewerkers. Een persoonlijke sleutelcode behoort ook tot de mogelijkheden. Waar u het beste voor kunt kiezen hangt volledig af van hoe uw bedrijf functioneert. De medewerkers van dormakaba adviseren u hier graag bij.

Bijkomstige voordelen van dit systeem

Naast het toewijzen van toegang aan bepaalde ruimtes, heeft het systeem voor toegangscontrole van dormakaba nog vele andere voordelen. Zo krijgt u toegang tot een hoop nuttige data wat betreft het betreden van ruimtes en uw medewerkers. U kunt bijvoorbeeld de in- en uitcheck tijden en data inzien, wat een handig overzicht biedt van de mogelijke werktijden. Heeft u al een bestaand systeem en wilt u weten wat er mogelijk is in combinatie met dormakaba? Neem contact op en laat uzelf adviseren door hun experts. Zij vertellen u graag meer over de oplossingen op maat voor uw bedrijf.

https://www.dormakaba.com/nl-nl