De kamervraag
Image default
Groothandel

Industriële weegschalen voor verschillende toepassingen

Is uw onderneming actief in een industriële sector, dan kan een professionele plateauweegschaal niet misstaan. Met dit type weegschaal kunt u zwaardere objecten tot op enkele grammen nauwkeurig wegen. De software zorgt er tevens voor dat diverse processen eenvoudig en effectief worden uitgevoerd.  De nulstelling en tarrafunctie zorgen ervoor dat de metingen stabiel worden uitgevoerd en u alleen datgene weegt dat u echt nodig heeft. Omdat een professionele plateauweegschaal met name gebruikt wordt in een dynamische omgeving, moet deze weegschaal robuust zijn en lang meegaan. Voor zulke kwalitatieve industriële weegschalen kunt u rekenen op GePeS B.V.

Een op maat gemaakte weegschaal zorgt voor nauwkeurige metingen

Industriële weegschalen kunnen voor uw onderneming op maat worden gemaakt. Heeft u een pallet, IBC of box die u wilt wegen? Kies dan voor een industriële weegschaal met het juiste weegvlak en een optimaal weegvermogen. De professionele plateauweegschaal is berekend op zware objecten en kan dankzij unieke, nieuwe software u meer informatie verschaffen dan ooit tevoren. Denk daarbij aan de nulstelling; een functie waarmee u er zeker van bent dat hetzelfde object ook bij de tweede en derde meting exact hetzelfde gewicht laat zien. Ook de tarrafunctie is een betrouwbare functie die op meerdere industriële weegschalen te vinden is. Hiermee kunt u de inhoud van een object nauwkeurig wegen.

Robuuste kwaliteit voor zware objecten

Uw werknemers zijn ongetwijfeld bekend met het verwerken van zware objecten. Om dit in goede orde te wegen, is een robuuste weegschaal vereist. Een weegschaal die ook op de lange termijn hetzelfde hoge weegvermogen laat zien. Daarom kiest u voor industriële weegschalen, want deze weegschalen zijn perfect geschikt voor diverse toepassingen in de industrie. Bij GePeS B.V. vindt u verschillende hoogwaardige industriële weegschalen om uw bedrijfsprocessen verder te vereenvoudigen. Bij deze expert vindt u zeker een weegschaal die perfect past bij de toepassing waar u deze voor nodig heeft.