De kamervraag
Image default
Bedrijven

Een vloerweegschaal is een belangrijk deel van uw inventaris

Een vloerweegschaal is een handig hulpmiddel binnen een bedrijf. Voor veel bedrijven is een vloerweegschaal zelfs onmisbaar. Dit geldt eigenlijk voor alle bedrijven die goederen moeten wegen die te zwaar zijn om op te tillen en daarmee te zwaar zijn om op een ander soort weegschaal te gebruiken. Denk aan zware pallets die niet gedragen kunnen worden door een hangweegschaal of aan zeer grote objecten die niet op het weeggedeelte van andere weegschalen passen. Hoeft u in uw bedrijf alleen kleine, lichte objecten te wegen, zoals etenswaren of postpakketten, dan hebt u niet per se een vloerweegschaal nodig, maar in alle andere gevallen is dit een slimme investering.

De eisen waaraan een professionele weegschaal voldoet

Een professionele weegschaal moet aan een aantal eisen voldoen. In de eerste plaats moet deze natuurlijk een accuraat meetresultaat geven en betrouwbaar zijn. Zelfs een kleine afwijking kan grote gevolgen hebben. LRE levert een professionele weegschaal die aan al uw wensen en eisen voldoet. Zo kan deze professionele weegschaal voorzien van handgrepen en antislip zijn. Dit is een waardevolle extra voor wie met breekbare, kwetsbare of zeer waardevolle spullen werkt. Door goede grip op uw vloerweegschaal, voorkomt u dat er ongelukken gebeuren. U garandeert een prettige en veilige werkomgeving voor uw medewerkers.

Houd uw weegschalen in goede conditie

Zelfs de beste vloerweegschaal of andersoortige professionele weegschaal kan wel eens een probleem krijgen. Een defect of storing kan vroeg of laat optreden bij dagelijks intensief gebruik. Het is dan een geruststellende gedachte dat een specialist als LRE niet alleen uw adres is voor de verkoop van allerhande weegschalen, maar ook specialisten in dienst heeft die alle soorten reparaties kan uitvoeren, storingen kan verhelpen en kan zorgen voor vervanging van kapotte of versleten onderdelen. Een probleem met uw weegschaal mag er natuurlijk nooit voor zorgen dat uw werkzaamheden gedurende langere tijd stil komen te liggen.