De kamervraag
Image default
Bedrijven

Geef uw tuin een lift

Laat mij u wat vragen, heeft u wel eens wat gedaan aan uw schutting nadat deze geplaatst was? Waarschijnlijk niet. Maar kijkt u eens goed naar de schutting. Ziet hij er even goed uit als wanneer deze was geplaatst? Veel mensen kijken niet meer om nadat de schutting nadat deze in de grond is gezet. Voornamelijk omdat het lekker makkelijk is en zoals veel mensen zeggen: ‘’hij staat toch nog?’’ allemaal leuk en aardig, maar het ziet er natuurlijk niet echt goed uit. Zo zijn de rottende plekken bijna zichtbaar van drie straten verderop en de kleur is ook niet echt meer aantrekkelijk. Heel zonde, want de tuin is toch meestal wat mensen als eerste zien wanneer ze langs het huis lopen.

Dit had allemaal voorkomen kunnen worden als u een goede lading beits er over heen had gedaan. Deze beits is makkelijk aan te brengen, trekt goed en snel in het hout en vormt geen film over het hout. Ook is het onmogelijk dat er vocht onder kruipt waardoor het kan afbladeren. Zo kan uw schutting tot 5 jaar langer meegaan en er in totaal een stuk beter uit zien!

Wilt u iets anders dan de schutting verven? Dat is ook even goed mogelijk met de buitenbeits in onze webshop. Deze beits kan op alle houten materialen gebruikt worden, met het zelfde zichtbare resultaat. Uw tuin heeft er nog nooit zo mooi en goed onderhouden uit gezien! En dat allemaal dankzij deze innovatieve beits. Bent u geen fan van een kleur op uw hout? Neem dan onze kleurloze transparante buitenbeits. Deze beits werkt net zo indrukwekkend als de andere producten die moosefarg levert. Voor tips van het aanbrengen van beits kunt u terecht op onze website, of u kunt onze servicedesk bellen. Hier zijn echt vakmannen bij de telefoon die u stap voor stap willen uitleggen wat u moet doen om het bewerken van uw hout zo soepel mogelijk te laten verlopen.

https://www.moosefarg.nl/

Gerelateerde artikelen

De leukste nieuwe mode

Stalen rijplaten verhuur

Wat komt er kijken bij goud inkopen?