De kamervraag
Image default
Dienstverlening

Bewaak uw terrein met professioneel kantelbare cameramasten

De professionele cameramasten van Europmast kunnen overal geplaatst worden. Op bedrijventerreinen, parkeerplaatsen, maar ook op uw eigen erf. Dit kunnen vaste, maar ook kantelbare cameramasten zijn. Deze specialist heeft meer dan 30 jaar ervaring met verschillende beveiligingscamera’s. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten: 4, 6, 8, 10 en 12 meter hoog. Ook zijn er diverse accessoires verkrijgbaar, zodat u het beste uit uw camera haalt. Om te voorkomen dat onbevoegden de camera saboteren, is er inklimbeveiliging beschikbaar. Om scherpe beelden te krijgen, is het gebruik van stabilisatieplaten aan te raden. Met cameraopzetstukken krijgt uw beveiligingscamera een nog groter bereik. Zo krijgt u uw gehele terrein in beeld en beveiligt u het optimaal.

Beveiligingscamera’s voor alle formaten terreinen

Heeft u een klein terrein waar weinig ruimte is voor beveiligingsapparatuur? Ook dan heeft Europmast een geschikte beveiligingscamera en verschillende kantelbare cameramasten beschikbaar. De meeste camera’s hebben een klein grondstuk en geringe afmetingen, waardoor er ze weinig ruimte innemen. Ideaal voor kleine oppervlakten. Ook zijn de camera’s zeer goed bestand tegen weersinvloeden, zoals harde wind. Ze zijn namelijk allen voorzien van een stevig contragewicht. Voor extra stevigheid zijn de beveiligingscamera’s verkrijgbaar met grondstuk en voetplaat. Ook alle accessoires worden stevig gemonteerd, zodat ook deze harde wind aankunnen. Zo creëert u de perfecte beveiliging voor uw terrein, bestand tegen ieder weertype.

Maak uw beveiliging compleet met de juiste verlichting

Wanneer u uw terrein ’s avonds en ’s nachts verlicht, helpt dit om onbevoegden van uw terrein te houden. Mensen die niets op uw terrein te zoeken hebben, zijn namelijk minder geneigd om uw terrein te betreden en er zaken te vernielen of weg te nemen wanneer uw terrein goed verlicht is. Daarom kunt u bij Europmast ook terecht voor kwalitatief hoogwaardige lichtmasten. Ook deze zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Met de professionele vaste en kantelbare cameramasten en lichtmasten van Europmast is uw terrein altijd uitstekend beveiligd.

 

 

http://www.europmast.nl