De kamervraag
Image default
Bedrijven

Een nieuw hoesje voor je telefoon

Je kent het wel: je telefoon is weer gevallen. Je telefoon heeft gelukkig alweer niks, maar dit is al de zoveelste keer dat je hem uit je handen laat vallen. Een smartphone hoesje is niks voor jou, je vindt de telefoon mooi zoals deze is. Toch is een smartphone hoesje wel verstandig. Deze beschermt je telefoon wanneer je hem weer eens laat vallen. Wil je echt geen smartphone hoesje dan kun je kiezen voor een doorzichtig hoesje. Zo zie je toch nog het design van je telefoon, alleen nu een stuk meer beschermd. Dat is nog eens handig. Liever toch een ander smartphone hoesje? Ook dat kan, er bestaan namelijk smartphone hoesjes in allerlei soorten en maten. Zo is er altijd wel een hoesje wat bij jou past.

 

Achterkant

Als het gaat om smartphone hoesjes dan heb je deze in de vorm van alleen een achterkant. Je hebt een kleur of je hebt een printje die je om je telefoon heen bevestigd. Zo is je achterkant beschermd, maar niet alleen je achterkant, ook de hoeken. Zo heb je kans dat als je telefoon de volgende keer valt deze niks aan het scherm heeft.

 

Bookcase

Je hebt ook de bookcase. Dit is een hoesje in de vorm van een boek. Zo maak je deze ook open. Je hebt een bookcase met en zonder magneet. Daarnaast heb je vaak nog de keuze of je een bookcase wil met of zonder ruimte voor je pasjes. De bookcase is ook te krijgen in printjes, maar ook een kleurtje kan.

 

Insteekhoesje

Een smartphone hoesje wat we bijna niet meer zien tegenwoordig is het insteekhoesje. Dit hoesje is er een waar je je smartphone in doet. Als je je smartphone eruit haalt is deze dus in originele staat, zonder hoesje. Het insteekhoesje beschermt je smartphone alleen als deze in de tas zit.

https://www.telefoonhoesje.nl/