De kamervraag
Image default
Bedrijven

Gemakkelijk een jaarboek drukken voor alle leden

Een jaarboek drukken die er prachtig uitziet, tegen een prijs die je verbaast? Het Uitgeefhuis heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het verzorgen van jaarboeken, almanakken en andere soorten drukwerk. Wil je een jaarboek drukken of een almanak drukken, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Profiteer van de vele jaren ervaring van de medewerkers van deze drukkerij, en verzorg een mooi boekwerk voor alle leden van je vereniging, voor al je klasgenoten, of voor al je medewerkers. Meer weten? Lees dan verder.

Een jaarboek drukken: een blijvende herinnering voor iedereen

In een jaar kan heel veel gebeuren. In veel verenigingen in het studentenleven, maar ook op scholen en in sommige bedrijven, is het traditie om een jaarboek te drukken. Daarin worden alle verhalen en foto’s verzameld. Voor alle betrokkenen is dat een waardevol en mooi geschenk, waar ze de rest van hun leven plezier van hebben. Het is dan wel belangrijk dat het jaarboek er mooi uitziet, en dat het lang meegaat. Bij Het Uitgeefhuis weet men precies hoe dat moet worden aangepakt. De medewerkers geven je graag advies over de beste manier om het jaarboek te vullen, over de opmaak, en ook over de keuze voor materialen. Het resultaat? Een jaarboek dat een leven mee kan gaan.

Laat een almanak drukken voor de hele vereniging

In een almanak vinden de leden van je vereniging in één keer alle informatie die ze nodig hebben voor het hele jaar. Naast een overzicht van de gebeurtenissen is er natuurlijk ook veel ruimte voor grappen en grollen, kalenders, sterrenbeelden, voorspellingen en andersoortige zaken. Een almanak drukken en ontwerpen is een precies werkje. Het is veel informatie, en er is weinig ruimte voor fouten. Laat je almanak drukken bij de meest ervaren drukkerij van Nederland. Je kunt rekenen op een mooi resultaat.