Bent u er over na aan het denken om een maatwerk dakkapel te laten realiseren? Neem in dat geval eens een keer contact op met een specialist, zoals BM Daktechniek. Na een vrijblijvend en persoonlijk advies kunt u vertrouwen op een dakkapel van de beste kwaliteit, maar dan wel voor een erg scherpe prijs. Zo weet u zeker dat u het bouwdepot niet al te hoog op hoeft te voeren en dat u voor een erg lange tijd kunt gaan genieten van een mooie uitstraling.

 

Een dakkapel is voorzien van het KOMO-keurmerk

Wist u dat iedere dakkapel van BM Daktechniek voorzien is van het KOMO-keurmerk, dit geld ook voor de maatwerk dakkapellen. Daarnaast ontvangt u op iedere uitvoering 10 jaar garantie en in slechts één dag wordt een dakkapel al bij u op het dak geplaatst. Het isolatieglas HR++ zorgt voor een betere isolatie en gure wind maakt geen schijn van kans. Gaat u voor een dakkapel van hout of een dakkapel van kunststof? Het is maar net wat u het liefste voor u ziet. Uiteraard kan het ervaren team van BM Daktechniek u goed vertellen wat de voordelen en wat de nadelen van ieder model zijn voor uw woning.

 

Neem vandaag nog contact op met een van de medewerkers van BM Daktechniek

Bent u overtuigd van alle voordelen die een dakkapel u te bieden heeft? Wacht in dat geval niet langer en kom vandaag nog in contact met een van de medewerkers van BM Daktechniek. Er wordt graag met u meegedacht en u kunt een passend voorstel verwachten.