De kamervraag
Image default
Particuliere dienstverlening

Relatietherapie in Breda: snelle hulp via deze expert

Bent u zoekende naar een praktijk voor relatietherapie in Breda, waar u en uw partner snel geholpen kunnen worden? Dan kunt u terecht bij Psychologie Praktijk Floor aan de kwekerijstraat in Breda. Doordat er geen wachtlijst is kan na uw aanmelding het eerst intakegesprek bijna altijd binnen 2 weken ingepland worden. De behandeling zelf kan daarna direct van start gaan.

Uw aanmelding en intakegesprek

Met relatietherapie in Breda via Psychologie Praktijk Floor wordt u op korte termijn geholpen. De eerste stap is de aanmelding bij deze praktijk. U kunt dit zowel telefonisch als online via de website doen. Daarna zal er met u een intakegesprek ingepland worden. Tijdens dit intakegesprek wordt aan de hand van vragen aan u en uw partner de relatieproblematiek geschetst. De vragen die u en uw partner beantwoorden zijn identiek. Zo wordt inzicht verkregen of u op gelijke of verschillende wijze tegen de problemen aankijkt.

Behandelplan en behandelduur

Op basis van de intake zal de psycholoog een verslag en behandelplan schrijven. Daarna kan een indicatie gegeven worden van de behandelduur en frequentie van de afspraken. Het valt vooraf nooit met zekerheid te zeggen hoeveel afspraken u nodig zult hebben; soms lost een probleem zich sneller op dan gedacht, anderzijds kan er tijdens de gesprekken iets naar boven komen wat meer aandacht vereist. Als het behandeltraject eindigt wordt er in de meeste gevallen nog een follow-up gepland na 6 tot 8 weken.

Een werkwijze waar u zich prettig bij voelt

Wat mag u verder verwachten van deze relatietherapie in Breda? U zult worden geholpen door ervaren psycholoog Floor van den Eijnden. Zij hecht waarde aan wederzijds respect en begrip, zonder oordeel. Daarbij onderschrijft deze psycholoog ook het belang van humor, daarvoor is dan ook ruimte binnen het behandeltraject. Samen met u en uw partner wil deze psycholoog naar oplossingen zoeken voor de relatieproblemen die u beiden ervaart. De afspraken vinden plaats in huiselijke sfeer en privacy staat altijd centraal.

https://www.psychologiepraktijkfloor.nl/