De kamervraag
Image default
Adverteren

5 tips om model te worden

Er zijn meiden die erg veel geld verdienen met het werken als webcam model. Het voordeel van het werken als webcam model is dat je jou werktijden zelf in kunt delen zonder dat je verantwoording aan iemand af hoeft te staan over het aantal uren dat jij wilt draaien. Zo kun je ervoor kiezen om 5 uurtjes per week te werken maar je kunt ook zo veel uren maken als je wil en kan. Om een succesvol webcam model te worden zal je echter wel redelijk wat tijd erin moeten steken maar de beloning is des te groter! Er zijn webcam modellen die meer dan 5000 + per week verdienen! Maar er zijn nog een aantal tips om een succesvol webcam model te worden namelijk:

  1. Zorg voor een snelle internet verbinding. Een goede internet verbinding is erg belangrijk voor de kwaliteit die jij streamt. Heb jij een slechte internet verbinding zullen jou bezoekers steeds een stotterend beeld zien en dit is natuurlijk jammer.

  2. Koop een HD webcam. Een webcam is erg belangrijk, heb jij een slechte cam zullen jou bezoekers minder lang blijven kijken naar jou en is de show dus automatisch minder interessant.

  3. De achtergrond is erg belangrijk voor het beeld. Als jij een drukke rommelige achtergrond hebt zullen jou bezoekers daar sneller door afgeleid zijn.

  4. Belichting is ook een must. Ga niet in een te donkere kamer zitten want hoe goed je webcam ook is een donkere kamer zal er voor zorgen je hoe dan ook slecht beeld houd.

  5. Een trage computer kan er ook voor zorgen dat je beeld gaat stotteren, is jou computer 7 jaar of ouder? Kijk dan eerst even of deze nog voldoet aan de eisen om te kunnen streamen als webcam model.

In het algemeen is het belangrijk dat je aardig bent tegen je bezoekers, je wilt natuurlijk je bezoekers zo lang mogelijk in je chat houden!

http://www.webcamwerkonline.nl