De kamervraag
Image default
Zakelijke dienstverlening

Gasten gaan tevreden weg als het hotelinterieur passend is

Veiligheid is een belangrijk aspect van een slaapplaats. Daarom is het belangrijk dat de klanten van uw hotel zich op hun gemak voelen. Dat kunt u natuurlijk in de hand werken door te zorgen voor lekker eten, een goed bed en een werkende douche. Een ontspannen gevoel gaat echter verder dan wat we met onze bewuste waarneming kunnen analyseren. Een groot gedeelte van de omgeving wordt nooit bewust waargenomen en heeft toch een enorm effect op ons. Daarom is het zo belangrijk dat het interieur van uw hotel goed ontworpen is. Hier komt het hotelinterieur om de hoek.

Het hotelinterieur hoort gasten op hun gemak te stellen

Ons onderbewuste creëert een signaal van ontspanning als we een omgeving herkennen en het gevoel hebben deze in te kunnen schatten. Dat gevoel kan getriggerd worden door de juiste stijl te kiezen voor uw doelgroep, zodat het hotelinterieur bij hen past. Dat zorgt ervoor dat ze zich direct thuis voelen. Daarnaast moeten details op de juiste plek geplaatst worden. Ook helpt het als het ontwerp van verschillende vertrekken op elkaar aansluit. Als uw gasten zich op hun gemak voelen, is de kans op een positieve ervaring veel groter.

Een specialist kan u helpen om het juiste hotelinterieur te ontwikkelen

Er zijn veel specialisten op het gebied van hotelinterieur. Sutherland Design is een bedrijf uit Sittard dat meubelmakers, interieurarchitecten en speciaal opgeleide bouwvakkers bij elkaar brengt om het best mogelijke resultaat te creëren. Ze werken met een gepersonaliseerde ‘turnkey approach’. Dat betekent dat het hun doel is om een eindproduct neer te zetten dat speciaal voor u ontwikkeld en tot in de puntjes verzorgd is.

De stappen van het proces

Sutherland Design uit Sittard werkt zowel met nieuwe hotels die een complete inrichting nodig hebben als met bestaande hotels die aan vernieuwing toe zijn. In een kennismakingsgesprek wordt besproken wat uw doelgroep is en wat uw wensen zijn. Dit wordt vervolgens uitgewerkt in een ontwerp en een uitvoeringsplan, dat na uw goedkeuring stipt gevolgd wordt.

 

https://www.sutherlanddesign.nl/