De kamervraag
Image default
Bedrijven

De voordelen van hogedruk membraanpompen op een rijtje

Hogedruk membraanpompen zijn, zoals u wellicht weet, effectief te gebruiken voor een ruim aantal toepassingen. Wanneer u op zoek bent naar een dergelijk apparaat wenst u uiteraard de keuze uit verschillende mogelijkheden te hebben wat betreft de materialen en de afwerking ervan. Het in Hilversum gevestigde ingenieursbedrijf PromoTec is distributeur van hogedruk membraanpompen en zorgt er niet alleen voor dat u een ruime keuze heeft, maar ook dat u in het maken van uw keuze optimaal ondersteund wordt door professionals met een jarenlange staat van dienst.

Diep leveringsprogramma van hogedruk membraanpompen

Het ingenieursbedrijf heeft ruim vijftig jaar ervaring binnen deze industrie en heeft met veel fabrieken waarmee zij samenwerkt dan ook een lange vertrouwensband, die soms wel teruggaat tot de jaren zeventig. Door deze samenwerkingen heeft het bureau ook een diep leveringsprogramma kunnen creëren. Niet alleen op het gebied van hogedruk membraanpompen, maar ook andere verdringerpompen en centrifugaalpompen. Het vakkundige team biedt tal van pompen van verschillende fabrikanten aan en beschikt over een eigen servicedienst en een werkplaats die voorzien is van een professionele testinstallatie.

De voordelen op een rijtje

Een hogedruk membraanpomp brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo heeft het apparaat niet alleen een lange levensduur, maar is deze ook corrosiebestendig én kan hij onbeperkt drooglopen. In tegenstelling tot veel andere pompen zal daarbij geen schade ontstaan. Verder wordt dit type verdringerpompen gekenmerkt door zijn afdichtings- en lekvrije ontwerp. Hogedruk membraanpompen zijn eenvoudig te onderhouden zonder dat u hiervoor diep in de buidel hoeft te tasten.

Vertrouwen op kennis en kunde bij het maken van uw beslissing

Ingenieursbedrijf PromoTec heeft in de loop der jaren een onberispelijke reputatie binnen de industrie opgebouwd. De medewerkers hebben ruime kennis omtrent de verschillende soorten pompen en helpen u graag met het maken van uw keuze. Een beslissing neemt u namelijk niet willekeurig wanneer het op dit soort zaken aankomt. Het bedrijf is werkzaam in alle belangrijke industriegebieden van Nederland en België.

https://promotec.nl/

Gerelateerde artikelen

Goud verkopen of verpanden?

Waarom is datavernietiging zo belangrijk voor bedrijven?

Tips voor het geven van een relatiegeschenk