De kamervraag
Image default
Zakelijke dienstverlening

Deze lichtdesigners maken een lichtplan voor bedrijven in Noord-Holland

Bent u op zoek naar een advies- en projectbureau dat actief is in de professionele verlichtingsmarkt? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden bij Dutch Light Pro in Ridderkerk. Dit bureau in Noord-Holland maakt een lichtplan voor bedrijven in diverse sectoren. Denk hierbij aan de horeca, zorg, retail, woningbouw en het onderwijs. U bekijkt de gerealiseerde projecten via de website om inspiratie op te doen voor uw aanstaande lichtproject.

De hulp inschakelen van een lichtarchitect

Wanneer u kiest voor een lichtarchitect van Dutch Light Pro, wordt er in vier stappen naar uw uiteindelijke doel gewerkt:

  1. Bij een intakegesprek worden uw wensen en de mogelijkheden besproken.
  2. Er wordt een concept gemaakt in de vorm van een schetsontwerp.
  3. Een definitief lichtplan wordt opgesteld door middel van tekeningen.
  4. Uw producten worden geleverd en de installatie wordt gerealiseerd.

Al deze stappen worden creatief en intelligent benaderd zodat het uiteindelijke lichtontwerp op uw bedrijf aansluit en u een duurzame investering heeft gedaan. Het team schrikt niet van complexe technische vereisten bij het maken van een lichtplan voor bedrijven in Noord-Holland, maar geniet juist van de uitdaging die u hen biedt. Natuurlijk bent u als klant het allerbelangrijkst en daarom zult u niet teleurgesteld worden gedurende het gehele traject.

De levering van uw producten

Zoals u heeft gelezen, wordt bij de vierde en laatste stap uw lichtinstallatie geleverd. Ook bedrijven die niet in Noord-Holland gevestigd zijn, kunnen bij Dutch Light Pro een lichtplan laten maken. Het hoofdkantoor en de showroom zijn namelijk gevestigd in Ridderkerk, maar door een eigen transportbedrijf is het team ontzettend flexibel om kwaliteitsproducten rechtstreeks bij uw project af te leveren. Na levering neemt het team contact op met de elektricien om er zeker van te zijn dat alle designgegevens correct geïntegreerd worden. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met deze specialist. 

https://www.dutchlightpro.nl/nl

Gerelateerde artikelen

Incassobureau Ede

Waar moet u terecht voor personeelsadvies?

Samenwerken met de arbodienst