De kamervraag
Image default
Mode en Kleding

Meer comfort tijdens de overgang met een koelsjaal

Een koelsjaal kan u extra comfort bieden bij overgangsklachten. Veel vrouwen hebben in deze fase van hun leven last van opvliegers. Hierbij breekt hen ineens zonder aanwijsbare reden het zweet uit Een opvlieger kan soms wel een paar minuten aanhouden. De verkoelende sjaal kan prima dienen als middel tegen opvliegers. De kristallen in de sjaal zorgen ervoor dat de aderen in de hals worden gekoeld. Deze belangrijke slagaderen zorgen ervoor dat niet alleen uw hals maar het hele lichaam wordt gekoeld. Hierdoor voelt u zich snel comfortabeler.

De koelsjaal is een onopvallend hulpmiddel

Veel mensen vinden het niet prettig om zichtbaar hulpmiddelen te dragen omdat dit ongewild vragen oproept. Het voordeel van de modieuze koelsjaals van Comfort Cooling Products is dat ze niet onderdoen voor andere modeaccessoires. Met andere woorden: u kunt de sjaal gewoon dragen als onderdeel van uw outfit. Niemand zal in de gaten hebben dat u de sjaal draagt als middel tegen opvliegers. De sjaals zijn leverbaar in tientallen kleuren en ontwerpen, dus u vindt zonder problemen een koelsjaal die past bij uw outfit.

Voel u altijd comfortabel tijdens de overgang

Wilt u zich zo min mogelijk onprettig voelen ondanks dat u midden in de overgang zit? Bestel dan een koelsjaal bij Comfort Cooling Products. Dit doet u simpel online in de webshop. Hier kunt u alle modellen bekijken en in alle rust uw keuze maken. U ontvangt uw efficiënte middel tegen opvliegers binnen enkele dagen thuis en kunt hem daarna meteen uitproberen. Deze sjaals, en ook de cooling pads die Comfort Cooling Products levert zijn ook bij uitstek geschikt voor het verminderen van klachten tijdens een migraineaanval. De sjaal kan ter verkoeling op het voorhoofd worden gelegd. Ook wanneer u radiotherapie of chemotherapie ondergaat en last heeft van bijwerkingen kan een koelsjaal deze klachten verminderen.