Bent u voor een internationaal bedrijf, overheidsinstelling of non-profit organisatie op zoek naar een taaltraining Engels? Dan zoekt u niet zomaar een taaltraining, maar een taaltraining die gericht is op de zakelijke markt. Dit soort cursussen worden aangeboden bij The Square Mile. Ons taalinstituut is opgericht in 2002 en verzorgt zakelijke taalcursussen door heel Nederland. De trainingen die u bij ons volgt, zijn op maat gemaakt en aangepast aan uw vakgebied en functie. Dit zorgt ervoor dat u efficiënt leert en snel de gewenste resultaten behaalt.

Kies uw taal en niveau

The Square Mile biedt veel mogelijkheden op het gebied van taaltrainingen. U heeft bij ons de keuze uit verschillende talen en elke taaltraining kan worden gegeven op het niveau naar wens. We hebben cursussen voor beginners, maar ook voor professionals die hun kennis van een specifieke taal willen perfectioneren. Cursussen van The Square Mile gaan niet alleen in op theorie, maar zijn ook gericht op praktische vaardigheden. Dit zorgt ervoor dat u de opgedane kennis makkelijker kunt toepassen in de praktijk. We kunnen desgewenst bijvoorbeeld aandacht besteden aan presentatievaardigheden tijdens uw cursus zakelijk Engels. Of misschien wilt u zich juist richten op het leiden van een vergadering.

Opties bij The Square Mile 

Bij The Square Mile zijn we ons ervan bewust dat u een volle agenda heeft en dat het soms moeilijk kan zijn om hier uw taaltraining in te passen. Daarom bieden we ook op dit gebied diverse mogelijkheden. Zo hebben wij een aantal trainingslocaties waar u uw taaltraining kunt volgen, maar komen wij ook graag bij u in-company de trainingen verzorgen. Daarnaast is er de optie om uw cursus op afstand te volgen. Kijk voor alle mogelijkheden eens op onze website, of neem contact met ons op. We bespreken graag met u hoe we u kunnen helpen met een zakelijke taaltraining op maat.

http://www.thesquaremile.nl/