De kamervraag
Image default
Woning en Tuin

Steenstrips in outlet

Wil je goedkope steenstrips kopen? Dan moet je in een outlet kijken. In een outlet koop je steenstrips tegen veel lagere prijzen dan in de winkel.

Een outlet is een winkel waar producten tegen een lager prijs worden verkocht. Dit is mogelijk omdat de producten vaak rechtstreeks bij de fabrikant vandaan komen. Dit is een concept dat in Amerika al jaren bestaat. Het begon daar al in de jaren 90 toen de fabrikanten hun overgebleven producten rechtstreeks aan de consumenten gingen verkopen. Dit deden ze vaak in een klein winkel vlakbij of in de fabriek zelf. Deze winkels kwamen bekend te staan als outlet winkel.

We hebben dit concept nu ook in Nederland ook al duurder het wat langer voordat er hier ook outlet winkels open gingen. Het is dan ook mogelijk om steenstrips in een outlet te kopen. In Nederland zijn er veel outlet winkels dat tegels en dergelijke verkopen. Je betaalt in de outlet winkel flink minder voor de steenstrips en je krijgt gewoon dezelfde kwaliteit.

Deze steenstrips outlet winkels kun je tegenwoordig zelfs online vinden. We hebben in deze artikel alvast een paar online winkels voor je op een rijtje gezet waar je goedkoop steenstrips kunt kopen.