De kamervraag
Image default
Zakelijk

Efficiënt schoonmaken met schoonmaakmateriaal van kwaliteit

Je gebouw is het visitekaartje van je bedrijf. Hier ontvang je je klanten en zijn je medewerkers hard aan het werk. De schoonmaak van je gebouw gebeurt vaak in de avonduren en is daarom voor veel mensen onzichtbaar. Als het goed gebeurt, merkt niemand het op. Er wordt pas over de schoonmaak gesproken als de hygiëne te wensen overlaat, toiletten niet schoon zijn en zeepdispensers niet zijn bijgevuld. Om de schoonmaak goed en efficiënt te doen zijn zowel de kwaliteit van de schoonmaakmiddelen als de kwaliteit van het schoonmaakmateriaal van belang. Het is belangrijk om te investeren in goede schoonmaakmaterialen, want ze worden intensief gebruikt. Is het materiaal van goede kwaliteit dan weet je zeker dat het lang meegaat. De handige werkwagens zijn ergonomisch verantwoord en maken het werk voor je schoonmakers een stuk makkelijker. Ontdek ook de kleinere materialen van stofzuigerzakken tot emmers en vloervegers.

 

Ook efficiënte inkoop: al je schoonmaakmateriaal op één plek

 

Je bent niet alleen op zoek naar schoonmaakmateriaal van goede kwaliteit. Je wilt deze ook efficiënt inkopen. Het scheelt al heel veel tijd als je niet zelf naar de groothandel hoeft te rijden om je schoonmaakspullen te kopen. Online is het aanbod tegenwoordig groot. Toch ben je ook dan nog wel even zoet met het internet afstruinen op zoek naar verschillende websites waar jij je materialen en schoonmaakmiddelen kan kopen. Koop nu al je schoonmaakspullen op één plek. Met een paar muisklikken heb je al je bestellingen gedaan en worden deze vervolgens keurig bij jouw bedrijf bezorgd.

 

Ontdek de voordelen van zakelijk bestellen

 

Ook al bestel je grootverpakkingen van verschillende schoonmaakspullen, het komt toch weleens voor dat je misgrijpt. Kies als zakelijke besteller voor preventieve leveringen. Je ontvangt een nieuwe bestelling als je een minimale voorraad bereikt hebt. Ook monteren en demonteren van sanitaire dispensers is mogelijk. Wil je sanitaire materialen huren of in bruikleen? Ontdek alle mogelijkheden en profiteer van het deskundige advies van de adviseurs.