De kamervraag
Image default
Vervoer en transport

Een aangepaste auto kopen voor iedereen met een beperking

Door een aangepaste auto te kopen voor uzelf of voor uw bijrijder maakt u het mogelijk om comfortabel en veilig de weg op te gaan voor iedereen met een beperking. U kunt bij Mobility4All B.V. onder andere terecht voor tweedehands rolstoelauto’s-, bussen en aangepaste voertuigen, maar ook voor onderhoud en reparatie aan uw auto. Het hardwerkende team luistert goed naar uw wensen en behoeften en implementeert deze met het oog op alle veiligheidsvoorschriften. Zij zijn ook pas tevreden als u dat bent, zodat u altijd een gevoel van vertrouwen ervaart. Daarom is dit full-service bedrijf al vanaf 1959 zeer succesvol en scoren zij heel hoog op klanttevredenheid. Zij maken het dus zeker mogelijk om mensen met een beperking weer een stukje onafhankelijker te maken.

Kopen en huren van aangepaste voertuigen

Mobility4All B.V. maakt het voor iedereen met diverse budgetten mogelijk om veilig de weg op te gaan. U kunt ervoor kiezen om een aangepaste auto te kopen, een voertuig om te bouwen zodat u zelf kunt rijden of comfortabel mee kunt rijden én zij voeren onderhoud en reparaties uit. Tevens is het huren en leasen van rolstoelbussen mogelijk. Wilt u een rolstoelbus leasen voor uw bedrijf, zoals een non-profitorganisatie of zorgboerderij? Overweeg dan om uw rolstoelbus gedeeltelijk te leasen of te laten sponsoren. De prijs wordt dan lager en kan zelfs gratis zijn, zodat uw budget niet of nauwelijks wordt aangetast.

Neem contact met dit uitstekende full-servicebedrijf op

Het kan nogal een puzzel zijn om een aangepaste auto te kopen die helemaal op uw wensen aansluit. Mobility4All B.V. maakt het u echter gemakkelijk. Neem contact op met dit full-service bedrijf voor een vrijblijvend adviesgesprek of bekijk het aanbod op de website. Er staan een heleboel voertuigen in de huidige voorraad en wie weet zit uw perfecte auto er al tussen. Heel veel veilig en comfortabel rijplezier!

https://www.mobility4all.nl/