De kamervraag
Image default
Zakelijk

Een rechtsbijstandverzekering met Europese of werelddekking

Als je een rechtsbijstandverzekering wilt afsluiten, is het van belang om op een aantal dingen te letten. Ditzo onderscheidt zich niet alleen van andere verzekeraars met een scherpe premie en heldere voorwaarden, maar ook met de afwezigheid van een eigen risico of een wachttijd. Je kunt aan de hand van modules en een uitbreiding naar werelddekking een rechtsbijstandverzekering op maat afsluiten, waarvoor je nooit te veel betaalt.

Goed verzekerd in het buitenland bij een aanrijding of vakantieproblemen

Het is bij het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering belangrijk om te letten op het dekkingsgebied. Ga je weleens op vakantie naar het buitenland? In geval je over de grens een juridisch conflict krijgt, kun je beter een rechtsbijstandverzekering met werelddekking hebben. Deze kun je bij Ditzo eenvoudig en snel online afsluiten. Dan weet je zeker dat je in het buitenland bij een aantal juridische geschillen verzekerd bent, zoals een conflict over een vakantieverblijf of een vervelende nasleep bij een verkeersongeval.

Modules om de basisrechtsbijstandverzekering uit te breiden

Zoek je een goede en goedkope rechtsbijstandverzekering? Dan biedt de standaarddekking van Ditzo uitkomst. Je bent verzekerd voor de meest gangbare conflicten, zoals een geschil over je hypotheek, een burenruzie of een conflict over een (online) aankoop. Al naar gelang je wensen, kun je de basisverzekering uitbreiden met modules op maat. Bij Ditzo kun je naast Consument en Wonen kiezen uit Werk en Inkomen, Verkeer en Fiscaal en Vermogen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering bij Ditzo? Neem een kijkje op de website en bereken direct online je premie. Kies de modules die je wilt en je bent op maat verzekerd.

https://www.ditzo.nl