De kamervraag
Image default
Woningen

5 REDENEN OM DRINGENDE APPARTEMENTENREPARATIES TE VERTROUWEN AAN PROFESSIONALS

appartement te huur

De familieruzies zijn verdacht toegenomen. Mijn vrouw rijdt me om de nacht op de bank door te brengen, maar de bank is stoffig en vuil. Verwoesting en wisselvalligheid zijn overal …

Ofwel is het tijd dat je naar een psycholoog gaat, of je bent een paar jaar geleden begonnen met dringende reparaties in je appartement. Maar het had vanaf het begin kunnen worden voorkomen – om de reparatie aan professionals toe te vertrouwen.

De eerste reden ben jij.

Nee, niemand zal uw bekwaamheid beoordelen. Het is moeilijk om alleen met reparaties om te gaan, zelfs als je op school een uitstekende leerling was in technologie, scheikunde en natuurkunde. Je hebt ook een assistent nodig bij een eenvoudige cosmetische reparatie van het appartement. Iemand moet de rand van het behang ondersteunen of het gereedschap voeden. Er valt zelfs niets uit te leggen over elektriciteit, sanitair en gasapparatuur – het is gewoon gevaarlijk om ze zelf te doen volgens de lessen op YouTube.

De tweede reden is tijd.

Ik wilde het appartement snel renoveren, maar het bleek zoals altijd. En nu huurt u het appartement van iemand anders voor huisvesting, als u die van uzelf heeft.

Laten we teruggaan naar de realiteit. Zelfs renovatiebedrijven beloven minimaal drie maanden. Waar zijn gewone mensen met twee uur na een dienst in de avonduren en twee weken vakantie. Je komt zeker niet op tijd. Bovendien mag het bedrijf de in het contract vastgestelde reparatieperiode niet overschrijden. Maar jezelf weer een dag laten rusten is te gemakkelijk.

De derde reden is besparingen.

Het lijkt erop dat de reparatie zelf goedkoper is. Maar het lijkt alleen zo te zijn. Tijdens het proces zult u wellicht merken dat u een heleboel gereedschappen moet kopen (zodat ze na inactiviteit in de voorraadkast liggen). Op het meest ongelegen moment kan het blijken dat bijvoorbeeld de tegels niet voldoende zijn. Alleen pech – het werd uit productie genomen. Koop de restjes van iemand of doe het opnieuw met een andere of vergelijkbare tegel. Mocht je overigens per ongeluk dure materialen beschadigen, dan zul je die ook zelf moeten vergoeden.

De vierde reden is dat Plan B niet is uitgedacht.

Tijdens reparaties zult u zeker tot het besef komen dat er iets mis gaat. Ofwel zijn de muren ongelijk, ofwel de vloer. De buis gaat stromen, de bedrading raakt beschadigd, het gips zal barsten. Dus het budget voor reparaties zal dramatisch toenemen, en de looptijd zal toenemen.

De vijfde reden is dat er geen tijd is om te rusten.

Denk je dat je het niet erg vindt om al je vrije tijd aan je appartement te besteden? Denk maar aan, u moet na het werk komen en de reparaties uitvoeren. Denk maar aan, u moet de reis op vakantie met uw gezin opgeven. Het is mogelijk om het even uit te houden. Maar het ruikt naar een burn-out. Hoogstwaarschijnlijk zult u snel moe worden en een hekel hebben aan de renovatie.

huis te koop 120.000 euro

https://be.propenda.com