De kamervraag
Image default
Verbouwen

Diverse bouwdrogers huren bij deze specialisten

Sinds 1995 is Bouwmat Verhuur uit Waalwijk, in de regio s’-Hertogenbosch, een betrouwbare partner als het gaat om tijdelijk bouwmateriaal, zoals bouwdrogers, huren of het uitvoeren van diverse klussen in en rondom uw woning. Dit alles verzorgen zij tegen een zeer scherpe prijs én zonder onvoorziene en verborgen kosten achteraf. Lees snel verder en ontdek waarom u een bouwdroger wilt huren voor uw aankomende of lopende project.

De werking van een bouwdroger

Bent u bezig met een project, dan kan het handig zijn om bouwdrogers te huren. Met zo’n droger haalt u vocht uit de muren en vloeren. Een bouwdroger neemt namelijk vocht uit de lucht op aan de hand van het condensatieprincipe. Dit houdt in dat de vochtige lucht met behulp van een ingebouwde ventilator uit de ruimte wordt gezogen waarna deze vochtige lucht wordt opgenomen door de bouwdroger. De lucht wordt hierna door een verdamper geblazen, waardoor het gaat condenseren. Het condenswater wordt opgevangen in een reservoir. Daarna wordt het condenswater afgevoerd en de droge lucht wordt uit de bouwdroger gestuurd.

Huur een bouwdroger

Een bouwdroger huren is erg handig en komt zeker van pas bij uw project. Zijn bepaalde muren bijvoorbeeld gestukadoord? Dan haalt u met een handige droger van deze ervaren specialisten eenvoudig en snel al het vocht uit de muren, zodat u bijvoorbeeld kunt gaan schilderen of betegelen. Bij deze specialisten kunt u terecht voor het huren van allerlei soorten bouwdrogers. De opties variëren van een Df300 220 tot typen van Df1500 380 Volt. De bouwdrogers zijn zowel voor één dag als voor meerdere dagen of zelfs weken te huren. Heeft u vragen over de machines die u kunt huren? Neem dan gerust contact op met de vakbekwame medewerkers. Zijn voorzien u van professioneel advies zodat u altijd de juiste typen machines huurt voor uw project.

https://bouwmatverhuur.nl/