De kamervraag
Image default
Woning en Tuin

Wat zijn de 5 beste cilindersloten van dit moment?

Ben jij overtuigd door bijvoorbeeld een slotenmaker Doetinchem of een slotenmaker Tilburg om een cilinderslot aan te schaffen? Dan is het zeker goed dat je dit artikel doorneemt. We zullen hieronder namelijk kort stilstaan bij de belangrijkste sloten. Op basis hiervan hebben wij een top vijf samengesteld die zijn uitgekozen door verschillende slotenmakers in de omgeving van Doetinchem en Tilburg. Mocht je naar aanleiding van deze sloten toch nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder bij het maken van een goede keuze zodat je veilig uit huis kunt.

1. De M&C Metal

Als we kijken naar het beste cilinderslot in het jaar 2021 is dit zeker de Metal+. Dit slot is namelijk enorm inbraakveilig en beschikt tevens over een goede beveiliging tegen lockpinen en kerntrekken. Dit zijn natuurlijk de meest populaire methodes waardoor je zeker weet dat je een goed slot in huis haalt. Ben jij benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan direct contact op met een slotenmaker Doetinchem om je meer informatie te laten verschaffen over deze kwalitatief goede slot.

2. De Nemef NF3+

Een ander slot dat door slotenmaker Tilburg wordt geadviseerd is de Nemef NF3+. Dit is namelijk een cilinderslot dat van kerntrekbeveiliging is voorzien, maar tevens ook voorzien is van andere methodes zoals het doorboren of de klopsleutelmethode. Om deze reden weet je zeker dat je een goed cilinderslot in huis haalt wat veel inbrekers buiten houdt.

3. De M&C Condor

Als we weer naar de slotenmaker Doetinchem kijken zie je dat ze ook de M&C Condor aanraden. Het is namelijk een goed en betrouwbare veiligheidscilinder die tevens is voorzien van hardstalen. Om deze reden is hij goed bestand tegen kerntrekken en de zogenoemde klopsleutelmethode. Hierdoor weet je zeker dat je inbrekers buitenshuis houdt en dat is natuurlijk de bedoeling van een goed slot. Meer informatie? Vraag het bij je lokale slotenmaker na voor aanvullende informatie.

4. De DOM ixTeco

Een ander slot dat slotenmaker Tilburg aanraad is zeker de DOM ixTeco. Het is namelijk een opliggende rib met sleutelprofiel waardoor een speciaal patent is ontwikkeld. Door deze rib wordt de veiligheid vergroot waardoor het cilinderslot enorm goed is bestand tegen kerntrekken. Kortom, het is zeker aan te raden om voor dit slot te kiezen als je een slot wilt tegen kerntrekken. Je weet hierbij zeker dat je veilig uit huis kunt zonder zorgen te maken dat je slot gekraakt wordt middels kerntrekken.

5. De M&C Matrix

Zoals je wellicht al kunt bedenken is de M&C Matric ook een populair slot dat door veel slotenmakers in de omgeving wordt aangeraden. Dit komt omdat het een goed cilinderslot is die bestand is tegen veel inbraakmethodes. Hierdoor weet je zeker dat je een goed slot in huis haalt waarbij beveiliging op nummer een staat.