De kamervraag
Image default
Auto’s en Motoren

Een Indian Scout Motor of een Harley Davidson?

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands motor? Nergens anders vindt u een dusdanig breed aanbod als bij H.D. Service Venlo, dé specialist in Amerikaanse merken als Indian. Binnen dat laatstgenoemde merk is de Indian Scout Motor een ware favoriet en standaard verkrijgbaar bij het bedrijf. Bovendien bent u bij de specialist ook aan het juiste adres voor het ombouwen van motoren naar trikes. Dit doet het met behulp van het Amerikaanse Motortrike. Zowel online als in de showroom treft u het uitgebreide aanbod.

De comeback van Indians favoriete exemplaar

Een Indian Scout Motor of een Harley Davidson? Vroeger was dit een veelgestelde vraag op Amerikaanse bodem, totdat Indian in de jaren vijftig de handdoek in de ring gooide. Sinds het eveneens Amerikaanse bedrijf het merk echter kocht, veroveren de nieuwste versies van onder andere de Indian Scout Motor de hedendaagse markt weer. Sterker nog, het merk behoort inmiddels weer tot DE merken van Amerikaanse bodem.

Een merk dat langzaam weer door motorrijders wordt omarmd

Alhoewel Indian net als Harley Davidson inmiddels weer geheel geaccepteerd is door de gemeenschap van Amerikaanse motorrijders, wordt het merk vanwege zijn vrij recente herstart nog niet zo wijd omarmd, terwijl de Indian Scout Motor minstens zoveel rijplezier garandeert. Harley Davidson biedt wellicht meer mogelijkheden op het gebied van instapmodellen, maar Indian biedt een ruim assortiment krachtige modellen. Haar netwerk is zowel binnen Amerika als Europa groeiende.

Proefritten

De ene motor past beter bij u dan de andere. Hoe een goede motor hoort te zijn, is dus geheel subjectief. Middels een proefrit kunt u bepalen wat het beste bij u past. H.D. Service Venlo heeft standaard ruim honderd exemplaren op voorraad. In de showroom zijn deze gegroepeerd op merk, waardoor het exemplaar dat u op ogen heeft, altijd eenvoudig te vinden is. Het is bij deze specialist op elk gewenst tijdstip mogelijk om een proefrit te maken.

https://www.hdservicevenlo.nl/