De kamervraag
Image default
Woning en Tuin

Schitterende daken voor schitterende huizen

Soms loop je wel eens door de stad en kijk je naar een huis terwijl je denkt ‘he, wat een lelijk huis is dat’. Nooit van je leven zou je dat huis willen kopen en je bent ook niet bepaald jaloers op de eigenaars. Toch hoeft een lelijke buitenkant van een huis nog niet meteen te betekenen dat de binnenkant ook niet mooi is. In tegendeel, voor zover jij weet kan het binnen net een paleis zijn. Als je meteen oordeelt over de buitenkant, dan heb je dus een grote kans dat jouw oordeel helemaal niet klopt.

 

Huizen hebben dus een binnen- en een buitenkant. Het is aan de bewoner om te kiezen wat ze belangrijk vinden. Je zou kunnen zeggen dat je het grootste gedeelte van de tijd binnen in het huis bent, dus dat het juist super belangrijk is dat de binnenkant mooi is. Aan de andere kant zou je ook kunnen zeggen dat de buitenkant van het huis er goed uit moet zien en stevig moet zijn, het moet tegen weer en wind bestendig zijn. Vaak is het ook zo dat als je een lelijk huis ziet, dat huis niet helemaal lelijk is, maar dat er één ding uit springt dat echt nog wel verbeterd kan worden.

 

Is dat ene ding het dak van het huis? Dan is daar zeker wel wat aan te doen! Wij van Dakbeheer Hermans weten alles af van het renoveren en repareren van daken: het is onze specialiteit. Als jij echt een schitterende binnenkant, een schitterende locatie, maar geen schitterend dak hebt, laat dan je dak renoveren en breng leehnavasor dan gelijk dakisolatie aan! Een dak renovatie is niet per sé heel leuk, maar soms moeten die dingen gewoon gebeuren. Wacht niet tot het te laat is en pak je dak aan!

https://www.economy.nl/