De kamervraag
Image default
Woning en Tuin

Automatische schuifdeuren

De eisen die in een commerciële omgeving aan een deur gesteld worden zijn bijzonder hoog. De deur wordt intensief gebruikt worden, inbrekers buitenhouden, aanlokkelijk ogen én in noodgevallen een snelle evacuatie mogelijk maken. Een automatische schuifdeur is de oplossing die aan alle eisen voldoet.

Een automatische schuifdeur in de winkel of andere publieke plaatsen

In winkels is het gebruik van schuifdeuren min of meer standaard. Logisch, want met een goede schuifdeur kun je makkelijk grotere stromen publiek verwelkomen, terwijl de schuifdeur maar weinig ruimte inneemt.

Ook op andere publieke plaatsen is de automatische schuifdeur een vertrouwd gezicht. Op congrescentra, stations, vliegvelden… de automatische schuifdeur is overal waar voetgangers zich in grote aantallen verplaatsen.

Verwelkom uw bezoekers

Weinig zo uitnodigend als een schuifdeur die zich automatisch voor je opent. Dankzij flexibele sensors is het mogelijk het detectiegebied van de schuifdeur nauwkeurig in te stellen. Daardoor opent de deur zich voor elke bezoeker, terwijl onnodige openingen achterwege blijft.

Met de standenschakelaar volledig in controle

De meeste automatische schuifdeuren zijn uitgerust met een standenschakelaar. Daarmee kunt u de schuifdeur precies laten doen wat op dat moment het passendst is. Is uw winkel gesloten en wilt u mensen het pand laten verlaten? Gebruik dan de 1-richtingsverkeer stand. Is het koud? Gebruik dan de stand gereduceerde opening.

Net zo kunt u kiezen om de schuifdeur open te houden, te sluiten, op het nachtslot te zetten en gewoon automatisch te laten openen (beide richtingen).

Geavanceerde schuifdeuren

Door technologische ontwikkelingen kan er steeds meer. Dankzij geavanceerde electronica kunnen schuifdeuren “zien” hoe druk het is en hun openingstijd daarop aanpassen!

Automatische deuren van topkwaliteit

Wilt u automatische deuren laten installeren, of zoekt u een betrouwbare partner voor het onderhoud aan uw automatische deuren? www.automatischedeuren24.nl is al ruim 20 jaar de specialist wanneer het gaat over alle soorten automatische deuren en poorten. We helpen u graag.