De kamervraag
Image default
Woning en Tuin

Een hovenier Alkmaar gezocht

We hebben net een nieuw huis gekocht en zijn helemaal gelukkig. Het enige minpunt van het huis is eigenlijk wel de tuin. De tuin kan echt wat heel erg moois gaan worden alleen nu is het eigenlijk een grote wildernis. De vorige bewoners waren denk ik niet zo heel erg gesteld op hun tuin aangezien het moeilijk is om overal doorheen te komen. Wij willen dat het weer een mooie tuin gaat worden zodat het groter lijkt maar er ook weer mooier uit ziet. Aangezien we zelf niet heel handig zijn en niet echt hele groene vingers hebben besloten we een hovenier Alkmaar te gaan zoeken. We wonen zelf in Heiloo en dat ligt nogal in de buurt van Alkmaar. We hopen dat iemand ons kan helpen om er weer een mooie tuin van te maken zodat we nog gelukkiger kunnen zijn in ons nieuwe paradijsje.

Zoektocht naar een goede hovenier Alkmaar

We deden dus ons best om een zo goed mogelijke hovenier Alkmaar te vinden voor onze tuin. We gingen even op onderzoek uit en nadat we een aantal bedrijven hadden gezien hadden we eigenlijk wel een erg goed gevoel over denoordhollandsetuinman.nl. We dachten er nog een nachtje over alleen de volgende dag waren we er alle twee wel van overtuigd dat dit het moest gaan worden. Zo gedacht zo gedaan en we besloten contact te zoeken en een afspraak in te plannen.

De Noord-Hollandse tuinman

We hadden dus een afspraak gemaakt met onze hovenier Alkmaar en het ging eigenlijk allemaal heel erg soepel. De man kwam naar ons huis toe en sprak daar alles met ons. Ook deden we natuurlijk een rondje door de tuin en hij zei wat hij van onze ideeën vond en gaf zelf ook allerlei mogelijkheden. We zijn zelf erg te spreken over onze keuze voor denoordhollandsetuinman.nl en zullen dit bedrijf ook zeker aanraden bij vrienden en kennissen.