De kamervraag
Image default
Woning en Tuin

Dit zijn de meest gekozen binnendeuren

Naast de voordeur, heeft een woning nog meer verschillende binnendeuren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de deur naar het toilet, de deur naar de keuken, de deur tussen de gang en de woonkamer of een slaapkamerdeur. In sommige woningen zijn talloze deuren te vinden. Bij oplevering van de woning worden vaak standaard deuren geleverd, maar deze zijn gemakkelijk te vervangen voor een wat mooier exemplaar. Wat zijn nou de meest gekozen binnendeuren?

Stalen binnendeur

Een stalen binnendeur past eigenlijk in elk interieur. Vooral een zwarte stalen deur zie je veel in moderne interieurs en in nieuwbouwwoningen. Het is redelijk simpel om deze deur te plaatsen. Meestal kiezen mensen ervoor om deze deuren beneden in de hal te plaatsen. De deur van de hal naar de woonkamer is een populaire plek. Deze deur kent meerdere voordelen. Door het glas in combinatie met het zwarte staal creëer je direct een industriële look. Daarnaast zijn de deuren onderhoudsarm, want staal verandert niet zo snel. Het enige wat je af en toe zal moeten doen, is het schoonmaken van het glas in de deur. Daarnaast is staal qua materiaal een blijvertje. Het gaat niet snel kapot, het gaat lang mee en je hoeft het niet snel te vervangen. Het is dus een ideale deur om in je woning te hebben. 

Witte binnendeur

De meeste huizen hebben witte binnendeuren. Deze kunnen erg mooi zijn. De stalen deur van hierboven is erg mooi, maar zorgt niet voor privacy. Vooral in de badkamer, slaapkamer en op het toilet wil je wel enige privacy hebben. Een deur met glas is dan niet ideaal om te hebben. Een mooie wit gelakte deur is dan wel een mooie deur om te hebben bij deze ruimtes. Het aanbod daarin is reuze. Je kan gaan voor een effen deur, zonder glas en lijsten. Je kan er ook voor kiezen om aan de bovenkant een stukje glas te doen. Het aanbod is groot, de keuze is reuze. Kies een deur die past bij jouw smaak en stijl, er is voor ieder wat wils te vinden.