De kamervraag
Image default
Vakantie

Een zorgeloos familieweekend: Groepsaccommodatie voor 23 personen in Twente

Voor veel families is het een traditie: het familieweekend. Eén weekend in het jaar, waarop iedereen samenkomt. Alle generaties komen samen. Opa en oma, de ouders en de (klein-) kinderen, vaak met hun eigen aanhang. Hoe fijn is het, om elkaar allemaal bij elkaar te zien en de familiebanden aan te halen? Toch kan het soms lastig zijn om dit te organiseren, want waar kun je terecht met zulke grote groepen? En kunnen opa en oma, die niet meer zo goed ter been zijn, wel mee?

De Kapshoeve bij Tubbergen (Twente) biedt een ruime en luxe groepsaccommodatie voor groepen tot 23 personen. De boerderij, in traditioneel twente stijl heeft een ruime zithoek en zeven slaapkamers voor in totaal 21 personen. De naastgelegen bungalow biedt ruimte voor nog twee personen (deze bungalow is perfect voor opa en oma, zodat ze zich even in alle rust kunnen terugtrekken).

Alle ruimte

Natuurlijk heeft De Kapshoeve veel ruimte voor gemeenschappelijke activiteiten. Met 5 douches hoef je niet bang te zijn voor lange wachtrijen bij het opstaan.  De woonkamer is ruim en ook de eethoek en keuken is ingericht op grotere gezelschappen. Ook buiten heb je alle ruimte, de hoeve is helemaal vrijstaand en heeft een ruim erf, met twee terrassen.

Voorzieningen van hoog niveau

Als je denkt dat je met de Kapshoeve alles hebt wat je nodig hebt, dan heb je gelijk. Maar hier houdt het niet op. Deze 23-persoons groepsaccommodatie ligt namelijk op een vakantiepark dat is voorzien van alle faciliteiten. Zo liggen er binnen loopafstand onder meer een zwembad, speeltuin en een uitstekend restaurant.  Dit restaurant biedt ook een ontbijtservice, catering of een barbecue-service. Dus ook als je geen zin hebt om in de keuken te staan, kun je met het hele gezelschap heel goed tafelen. Ook in de nabije omgeving van het vakantiepark is, voor alle leeftijden, veel te doen en ervaren.

Een familieweekend zonder zorgen

Wil jij dit jaar een familieweekend zonder organisatorische stress? Boek dan je groepsaccommodatie in Twente en ervaar de befaamde Twentse gastvrijheid. Bij de Kapshoeve wordt je verwelkomd met open armen.

 

https://kapshoeve.nl/groepsaccommodatie-23-personen