De kamervraag
Image default
Vervoer en transport

Tip: Noot Personenvervoer

Wanneer je een touringcar wilt huren, dan kan ik Noot Personenvervoer van harte aanbevelen! Voor een evenement wilden wij namelijk met een hele groep naar een feest toe gaan. Eerst zouden wij allemaal los van elkaar daar naartoe gaan. Sommigen met de auto. Anderen met het openbaar vervoer. Maar toen bleek dat er wel heel erg veel heen gingen en hebben we een touringcar kunnen regelen. Wij kwamen bij Noot Personenvervoer terecht op aanraden van anderen.

Touringcar huren

Bij Noot Personenvervoer gaven wij aan dat wij een touringcar wilden huren. Zij reageerden direct enthousiast en vroegen om hoeveel personen het ging en waar de reis naartoe moest gaan. Wij gaven aan dat we met 50 personen een touringcar wilden huren en dat de eindbestemming Alkmaar was. Daar was namelijk een feest waar wij graag naartoe wilden gaan met z’n allen. Daarom hebben zij een offerte gemaakt. En de prijs per persoon werd €15,-! In ieder geval minder dan wanneer je met het openbaar vervoer daar naartoe gaat. En ook nu ben je goedkoper uit in plaats van wanneer je met de auto gaat. Wij hebben dan ook enthousiast gereageerd dat wij graag gebruik wilden maken van het huren van hun touringcar, van Noot.

Het feest

Op de dag van het feest was iedereen gelukkig al ruim op tijd om de bus in te gaan. Zodoende konden wij mooi op tijd vertrekken richting Alkmaar. Het vervoer verliep heel erg goed. Daar aangekomen was er een speciale parkeerplaats voor de touringcars. Hier hadden wij al voor gereserveerd! Zodoende konden wij mooi doorrijden en waren wij heel erg snel op de eindbestemming aangekomen. Ook de terugweg verliep heel erg goed. Al met al kunnen wij iedereen die een touringcar wilt huren, Noot Personenvervoer van harte aanbevelen. Kijk voor meer informatie op hun website: www.noot.nl.

Gerelateerde artikelen

GoedkoopVerhuizen: een verhuisbedrijf met Garantie Certificaat

SEO toepassen

Voertuigvolgsysteem