Afgelopen week ben ik samen met een vriendin gaan zoeken naar een dansschool Arnhem. We willen allebei graag op dansen gaan, maar dan wel bij een dansschool waar wij allebei kunnen dansen in één groep. We zijn dus opzoek gegaan naar een dansschool waar ze danslessen aan jongerengroepen geven. En in die zoektocht waren we snel geslaagd. We waren namelijk op zoek naar een dansschool waar we Jazz Dance lessen kunnen volgen. En die vonden we al erg snel! Lees in deze blog welke dansschool wij gekozen hebben en waarom wij voor die dansschool Arnhem gekozen hebben!

Dansschool Wensink

We zijn dus gaan zoeken naar een dansschool uit Arnhem welke Jazz Dance dans lessen geeft aan groepen jongeren. Graag zoeken we een niet al te grote dansschool, waar wel één waar we gelijk kunnen beginnen en waar we alle twee in één en dezelfde groep kunnen dansen. Met dat in ons achterhoofd zijn wij gaan zoeken. En de keuze was niet makkelijk. Er zijn in Arnhem namelijk wel een aantal dansscholen en daar uit kiezen is niet makkelijk. Allebei gingen we op ons gevoel af en bij ons beide sprong Dansschool Wensink er boven uit. we hebben hen dus benaderd of wij in korte tijd, daar danslessen kunnen volgen. En al snel kregen we reactie er begint namelijk een nieuwe groep van onze leeftijd en er is nog plek voor ons 2. Die maandag avond was de eerste les, we mochten gelijk aansluiten. We keken elkaar aan en dit was gewoon wat we zochten.

Omgekleed en wel zijn we naar de dansschool Arnhem gefietst en hebben we daar met een dansles meegedaan. De les was super leuk en we hebben al veel geleerd. De groep is leuk en er zijn naast meiden ook een aantal jongens in de groep. Wat het toch leuker maakt. Zoek jij ook een dansschool in Arnhem? Dan is Dansschool Wensink zeker een aanrader!