De kamervraag
Image default
Vervoer en transport

De voordelen van een Mat-Top conveyor

Wil je de producten binnen jouw bedrijf op een goede manier produceren en verplaatsen? Dan kan een Mat-Top conveyor hierbij helpen. Een Mat-Top conveyor is een transportsysteem dat in een groot aantal branches ingezet kan worden.

Denk hierbij aan industrie, waar je regelmatig met vrij zware onderdelen te maken krijgt en ook een goede hygiëne moet hebben. Na het implementeren van het systeem op de werkvloer hoef je alleen nog maar te genieten van de voordelen. Maar welke voordelen zijn er aan zo’n Mat-Top conveyor te behalen? Onderstaande informatie zet alles voor jou op een rij, zodat je goed voorbereid kunt beslissen of dit een handig systeem is voor jouw bedrijf.    

De Mat-Top conveyor aanpassen aan jouw wensen

De Mat-Top conveyor is een systeem dat je op maat kunt laten maken voor de werkvloer. De rechte vorm zorgt ervoor dat dozen worden verplaatst, zonder dat werknemers hoeven te tillen. Je kunt er ook bochten aan toevoegen, waardoor het systeem niet te veel ruimte inneemt. Met meer vierkante meters kun je immers een groter productieproces opzetten. Je kunt de Mat-Top conveyor daarbij ook multifunctioneel inzetten. Het maakt namelijk niet uit welke werkzaamheden er op de werkvloer uitgevoerd worden om volledig te kunnen profiteren van de systemen en de gemakken die een Mat-Top conveyor met zich meebrengt.

Weinig onderhoud voor een hoogwaardige kwaliteit

Ook de implementatie van de Mat-Top conveyor is eenvoudig. Een professional zal de maten opnemen, waarna alles ontwikkeld wordt en in jouw bedrijf wordt geplaatst. Zo kun je binnen een korte tijd de transportbanden al in handen hebben en in gebruik nemen.

Het betrouwbare systeem zal met weinig onderhoud altijd goed blijven werken en je hebt jarenlang een transportmiddel in handen die de productie kan verhogen. De stille motoren zorgen ervoor dat je gesprekken op de werkvloer kunt blijven voeren en de werknemers in een fijne werkomgeving werken. 

 

https://www.fssolutions.nl/oplossing/mat-top-conveyor/