De kamervraag
Image default
Vervoer en transport

Autorijschool in Arnhem

Tegenwoordig mag je al met 16,5 jaar beginnen met het nemen van lessen voor je autorijbewijs! Misschien kijk je hier al enige tijd naar uit en heb je al rond zitten kijken naar de rijscholen in Arnhem. Er zijn er zoveel, dat je bijna door de bomen het bos niet meer ziet. In dit artikel leggen wij jou uit waarom wij de beste verkeersschool in Arnhem zijn!

Over verkeersschool Cees Vendrik

Cees Vendrik is sinds de jaren negentig bezig met het opleiden van mensen voor hun rijbewijs. Omdat hij daar zoveel plezier in heeft, heeft hij hier zijn werk van gemaakt. In 2011 is hij begonnen met ‘Verkeersschool Cees Vendrik’. Omdat verkeersschool Cees Vendrik niet één of andere grote verkeersschool is, heeft hij alle aandacht voor de leerlingen die bij hem lessen. Ook heb je echt privéles omdat we denken dat je door een rustige relaxte sfeer ( dus zonder dat iemand op de achterbank zit) het beste auto leert rijden. Privéles houdt dus in dat je echt alleen maar met de rijinstructeur in de auto zit en niet iemand hoeft thuis te brengen of op te halen. Hierdoor heb je echt de volle anderhalf uur les waar je recht op hebt. Bij Cees Vendrik begeleiden wij jou in je eigen tempo naar je rijbewijs toe zodat je uiteindelijk zelfstandig met de auto de wijde wereld in kan!

Opfriscursus bij de autorijschool in Arnhem

Cees Vendrik is naast normaal rijinstructeur ook faalangstinstructeur. Hierdoor kan hij je helpen om van je faalangst af te komen zodat je zonder spanning de weg op kan. Ook verzorgt verkeersschool Cees Vendrik opfriscursussen. Deze cursussen zijn bedoelt voor mensen die in bezit zijn van een geldig rijbewijs, maar bijvoorbeeld al enige tijd niet meer hebben gereden of een trauma hebben dat te maken heeft met auto’s. We gaan er dan samen voor zorgen dat jij je weer fijn voelt in de auto en in het verkeer!

Ben je benieuwd geworden naar de autorijschool in Arnhem? Ga dan naar onze site ceesvendrik.nl voor nog meer informatie en de tarieven van de rijlessen!