De kamervraag
Image default
Dienstverlening

Uw proefschrift laten drukken: geef het werk uit handen!

Wanneer u klaar bent met het schrijven van uw proefschrift of thesis is het tijd deze vorm te geven en uiteindelijk te laten drukken: het is echter belangrijk om te realiseren dat deze stap niet onderschat dient te worden. Een professionele vormgeving en hoge printkwaliteit zijn namelijk hebben grote invloed op de eerste indruk die een lezer van uw werk krijgt. Wij nemen u het werk uit handen en verzorgen een vormgeving die bij uw proefschrift past, om deze vervolgens in hoge kwaliteit voor u te drukken. Zo kunt u uw proefschrift of thesis met gepaste trots bij de lezer aanleveren!

Proefschrift drukken? Wij helpen u!

Onze ervaren en creatieve grafische ontwerpers staan voor u klaar wanneer u de vormgeving van uw proefschrift uit handen wilt geven. Uw wensen en verwachtingen worden besproken en wij gaan vervolgens voor u aan de slag. U ontvangt geheel kosteloos een met zorg ontworpen omslag die past bij de rest van de opmaak en de inhoud van uw document. Wanneer u de opmaak en vormgeving liever zelf verzorgt, kunt u ook bij onze grafische ontwerpers terecht voor advies over de aanpak hiervan. De voorkant, of omslag, van uw document zorgt voor de eerste indruk bij uw lezer: het is dus belangrijk dat u deze met zorg ontwerpt!

Voordat uw proefschrift of thesis vervolgens door ons wordt afgedrukt wordt het nog eens zorgvuldig gecontroleerd. We controleren onder andere of de kleur dekking correct is en of alles netjes binnen de vooraf aangegeven marges valt.

Zodra wij zeker weten dat alles helemaal in orde is wordt er voor u een proefdruk gemaakt. Deze eerste versie wordt door ons voorzien van gepersonaliseerde omslag en wordt ingebonden naar u opgestuurd. U ontvangt deze proefdruk binnen één werkdag en kan vervolgens controleren of deze versie door kan als definitief, zodat we kunnen starten met het afdrukken.

Meer informatie over Proefschriftenprinten.nl?

Op onze website vindt u meer informatie over de mogelijkheden die wij aanbieden voor het drukken en vormgeven van uw document. Wij zijn vijf dagen (maandag t/m vrijdag) per week zowel telefonisch als per e-mail te bereiken voor advies of voor het beantwoorden van vragen omtrent (het drukken van) uw proefschrift.

Ook onze grafische medewerkers staan u graag te woord, ook wanneer u de vormgeving van uw proefschrift liever zelf verzorgt. Zij geven u graag advies betreft de opmaak van uw document.